Izvor: Beta video arhiva vesti 08.01.2016

Orešković nije želeo da komentariše Milanovićevu izjavu da je slučajan mandatar

Beta video 08.01.2016
ZAGREB - Mandatar nove hrvatske Vlade Tihomir Orešković nije želio danas da komentiraše izjavu Zorana Milanovića da je ``slučajni mandatar``, koju je Milanović objavio na svom Facebooku, dok su tu izjavu predsednika tehničke Vlade kritikovali… »

Rakić: Više od 4.000 operacija laoparoskopom

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - V.d. direktora ``Narodnog fronta`` Snežana Rakić. je navela da klinici trenutno fali jedan stub za laparoskopsku hirurgiju, koji je ``vrlo značajan za ginekološku operativu``. ``Više od 4.000 operacija je izvršeno na taj način, laparoskop… »

Keti Fenslou: Omgućiti ženama kvalitetnu negu

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - Predstavnice organizacije Lajflajn Keti Fenslou iz Čikaga i Danijela Čeliković iz Njujorka kazale su da je cilj da se ženama omogući kvalitetna nega. Vrednost ultrazvuka je 20.000, a bolničkih kreveta 7.500 američkih dolara. (CH 7)… »

Sudar automobila i autobusa sa izbeglicama u Turskoj, četvoro mrtvih

Beta video 08.01.2016
ANKARA - Najmanje četiri osobe su poginule i 30 ih je povredjeno u sudaru autobusa sa izbeglicama i automobila na zapadu Turske, prenela je danas turska agencija Dzihan. Posle sudara na mostu u provinciji Čanakale autobus se survao u reku. Dva putnika… »

Hitlerov Majn Kampf ponovo u nemačkim knjižarama

Beta video 08.01.2016
MINHEN - Politički manifest nacističkog lidera Adolfa Hitlera ``Majn Kampf`` (Moja borba) od danas je ponovo dostupan u Nemačkoj, 70 godina nakon završetka Drugog svetskog rata. Nemački Istorijski institut objavio je dopunjeno i kritičko prvo… »

Princeza Katarina Karadjordjević: Puno hvala što imamo šansu da pomognemo

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - Princeza Katarina Karadjordjević najavila je da će njena fondacija nastaviti da pomaže bolnice u Srbiji. ``Puno hvala što imamo šansu da pomognemo ljudima``, kazala je Karadjordjević. (CH 5)… »

Princeza Katarina Karadjordjević: Bez naroda nema zemlje

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - Princeza Katarina Karadjordjević rekla je da je cilj donacije da se u Beogradu, Srbiji rodi što više beba jer bez naroda nema zemlje. (CH 5)… »

Rakić: GAK Narodni front dobio bolničke krevete i ultrazvuk

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - Ginekološko-akušerska klinika (GAK) ``Narodni front`` dobila je danas ultrazvučni aparat i bolničke krevete, koje je donirala Fondacija princeze Katarine Karadjordjević. ``Ovaj ultrazvučni aparat je portabilan. On je vrlo značajan za brzu… »

Rakić: Posete uobičajene i pored naznaka epidemije gripa

Beta video 08.01.2016
BEOGRAD - Postoje naznake da je počela epidemija sezonskog gripa, ali za sada su posete porodilištu uobičajene, izjavila je danas vršiteljka dužnosti direktora Ginekološko-akušerske klinike (GAK) ``Narodni front`` Snežana Rakić. ``Pojavila su se… »

Policija u Istanbulu upala u prostorije kurdske partije

Beta video 08.01.2016
ISTANBUL - Turska policija pretresla je danas prostorije vodeće prokurdske partije u zemlji, Narodne demokratske partije, javila je agencija Džihan. Više osoba je privedeno i zaplenjena su dokumenta. Policija je u zoru upala u sedište partije u… »