Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 08.01.2016

Srpska javnost spremna za ministarku obrane

Beta 08.01.2016
Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije Marija Obradović izjavila je da je javnost u Srbiji spremna da Ministarstvo odbrane preuzme žena i dodala da bi za nju bila velika čast da bude na čelu tog resora. Obradović je za… »

Pajtić u koaliciju sa onima koji ne saradjuju s Vučićem

Beta 08.01.2016
Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da će ta stranka na pokrajinske i lokalne izbore i na parlamentarne, ako ih bude, izaći sa onima koji su spremni da potpišu da neće saradjivati s premijerom Aleksandrom Vučićem… »

Stefanović: Srbija nastavlja miroljubivu politiku, ali neće trpeti agresiju

Beta 08.01.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Neboša Stefanović izjavio je večeras da će Srbija nastaviti da vodi miroljubivu politiku u regionu, ali da neće trpeti nikakav vid agresije. "Mi ćemo nastaviti da vodimo odgovornu politikiu i prema našim… »

Ministarstvo odbacuje kritike Vojnog sindikata Srbije

Beta 08.01.2016
Ministarstvo odbrane Srbije odbacilo je večeras kritike Vojnog sindikata Srbije u vezi sa postavljenjima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i saopštilo da su tvrdnje sindikata "netačne i tendeciozne". "Vojni sindikat Srbije očigledno ne želi da… »

Za formiranje ZSO imamo podršku medjunarodne zajednice

Beta 08.01.2016
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da od Prištine očekuje da ispuni obaveze o formiranju Zajednica srpskih opština (ZSO) i da za takav stav Beograd ima podršku medjunarodne zajednice. "Uspeli smo da… »