Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 08.01.2016

Požar U Zemunu: Vatra zahvatila dva sprata solitera, nema povređenih

Blic 08.01.2016
Veliki požar izbio je danas oko 13 sati u soliteru u Zemunu a vatra je zahvatila 14. i deo 15. sprata. blictv_rs/main 0 0 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Šest vozila… »

Odgovor Beograđaninu: Evo zašto Komunalna policija nije uradila ništa povodom divljih taksista za Novu godinu

Blic 08.01.2016
Posle pisanja "Blica" o Beograđaninu koji je u novogodišnjoj noći osetio šta znači biti žrtva "divljih" taksista, komunalna policija je odgovorila da nije mogla da reši ovaj problem zbog drugih zaduženja koja su ih te večeri okupirala. -… »

Nesreća Na Železničkoj Stanici: Udarila ga struja, pa pao sa visine od dva metra

Blic 08.01.2016
Muškarac (31) zadobio je višestruke povrede noćas kada ga je na železničkoj stanici u Rakovici udarila struja, nakon čega je pao sa visine od dva metra. On je u svesnom stanju i sa višestrukim povredama prevezen u Urgentni centar, kaže portparol… »

Osiguravajuća kuća zatražila od Infostana 234 miliona dinara odštete

Blic 08.01.2016
Osiguravajuća kompanija "Đenerali" zatražila je od gradskog preduzeća Infostan 234 miliona dinara odštete, jer to gradsko preduzeće nije ispunilo ugovornu obavezu da pošalje ponudu za osiguranje stanova svojim korisnicima, već je tu ponudu uputilo… »

Mali: Usluga lični pratilac deteta biće dostupna i ove godine

Blic 08.01.2016
Grad Beograd je obezbedio sredstva za pružanje usluge lični pratilac deteta i u 2016. godini i time pokazao svoj odgovoran odnos prema svim socijalno ugroženim i marginalizovanim društvenim grupama kojima je podrška neophodna, izjavio je… »

Ruglo: Nakon saniranja cevi, POTPUNI HAOS u Bulevaru despota Stefana

Blic 08.01.2016
Iako su stanovnici Bulevara despota Stefana mislili da su, nakon sanacije puknute cevi, njihove muke završene, pojavio se novi problem - nagomilana zemlja, ogromne rupe u asfaltu i betonske ploče i dalje se nalaze na istom mestu. Kvar na vodovodnoj cevi… »

Baka "išetala" iz doma za stare, nađena mrtva na ulici četiri dana kasnije

Blic 08.01.2016
Kosovka Stanković, za kojom je bila objavljena potraga na sajtu "Blica", nažalost je preminula, a pronašli su je mrtvu 31. decembra u okolini Doma za smeštaj odraslih i starih lica "Lara" u Jajincima, iz kojeg je "išetala" četiri dana ranije. -… »

Novo bus plus prodajno mesto: U Starom Merkatoru do kartica za prevoz i to bez gužvi

Blic 08.01.2016
Početkom nove godine obično ima više gužvi na “Bus plus” prodajnim mestima nego u gradskom prevozu. Međutim, ove godine bi napokon moglo to da se promeni pošto će građani po prvi put moći da izvade personalizovanu “Bus plus” karticu na… »

Ruski Rulet Na Pešačkom Prelazu: Obratite pažnju kad ovde prelazite ulicu

Blic 07.01.2016
Semafor za pešake na uglu ulica Ratka Mitrovića i Kneza Višeslava istovremeno pokazuje zeleno i crveno svetlo. Jedan semafor, na uglu ulica Ratka Mitrovića i Kneza Višeslava, u Skojevskom naselju, pešacima nejasno signalizira prelazak preko… »

Izložba slika Jovanke Petrović Jov u kući Đure Jakšića

Blic 07.01.2016
Slike koje slave svetlost iz koje nastaje i u kojoj nestaje ovaj svet naše proslavljene slikarke i pesnikinje Jovanke Perović Jov biće izložene do 15. Januara u kući Đure Jakšića u Skadarskoj ulici u Beogradu. - Tridesetak ulja na platnu, pastela… »