Izvor: Blic/Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Pucnjava U Policijskoj Stanici: Policajac urlao "Ubiću i tebe i sebe" i ranio bivšu ženu i dvojicu kolega

Blic 08.01.2016
Policajac Miloš Tadić (29) pucao je i ranio bivšu suprugu Milicu (31), koja takođe radi u policiji na izdavanju dokumenata u Bogatiću. U pucnjavi koja se dogodila u policijskoj stanici u tom mestu ranjena su još dva policajca, saznaje Blic. Niko od… »

Niški žandarmi darovali mališane obolele od raka

Blic 08.01.2016
Mališani oboleli od karcinoma koji se leče na Dečjoj internoj klinici u Nišu dobili su danas paketiće sa slatkišima i igračkama od pripadnika niškog odreda Žandarmerije. Niški žandarmi su bolesnoj deci poželeli da brzo ozdrave. Poklonili su im… »

Srbi Se Otrovali U Nemačkoj: Pečenje prasića na ražnju umalo ih ubilo

Blic 08.01.2016
U poslednja dva dana pred Božić, devetoro ljudi zbog trovanja dimom tokom pečenja prasića u Kragujevcu. i Berlinu umalo platilo životom! Praznična euforija među Srbima u Nemačkoj poranila je, pa su pojedini domaćini već 5. januara natakli… »

Otmica U Libiji: Ni glasa od Slađane i Jovice već 60 dana

Blic 08.01.2016
Danas se navršava dva meseca od otmice dvoje službenika srpske ambasade u Libiji, veziste Slađane Stanković i vozača Jovice Stepića. Otmica se dogodila u jutarnjim satima 8. novembra, u gradu Sabrati na putu za Tripoli. Kolonu vozila, u kojoj je… »

Lopovi sa "fantomkama" opljačkali apoteku u Nišu

Blic 07.01.2016
Dvojica maskiranih lopova sa "fantomkama" na glavi opljačkali su večeras apoteku u Božidarčevoj ulici u Nišu. Razbojnici su preteći nožem zatvorili apotekarku u toalet, ali je nisu povredili. Lopovi su uzeli novac iz kase i bežićni telefon… »