Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 08.01.2016

Ivan Ivanović "bacio oko" na modnu blogerku!

Blic 08.01.2016
Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" oduševljen je mladom Dunjom Jovanić. Pogledajte na Instagram-u Dunja, poznata i kao Du Yo, mlada je modna blogerka, koja izaziva sve više pažnje domaće javnosti. Ali ne samo onih koji prate modne… »

Pinkova zvezdica pozvan da učestvuje na internacionalnom festivalu u Los Anđelesu

Blic 08.01.2016
Mladi Trajče Georgiev (13), kojeg smo upoznali u takmičenju Pinkove zvezdice, pozvan je da učestvuje na muzičkom festivalu Najbolja pesma na svetu 2016. (World's Best Song Contest) koji se svake godine održava u Los Anđelesu. Trajče je ovo potvrdio… »

Bela ajkula koja je slučajno uhvaćena u Japanu UGINULA U AKVARIJUMU

Blic 08.01.2016
Velika bela ajkula koja je pre tri dana uhvaćena i smeštena u akvarijum u japanskom gradu Okinava uginula je rano jutros. Ajkula duga 3,5 metra slučajno je uhvaćena u mrežu u vodama jugozapadno od Japana u utorak, a stručnjaci će ispitati iz kog… »

Otkrio Nepoznate Detalje: Bregović: Kažnjen sam jer nisam ušao u crkvu

Blic 08.01.2016
Slavni muzičar otkriva da ga za detinjstvo vežu bolne uspomene, a da je umalo stradao jer nije ispunio obećanje koje je sebi dao. Kao pasionirani ljubitelj mora, Goran Bregović je u dokumentarnom filmu koji je snimljen o njegovom životu iz vremena… »

Evo kako su estradne zvezde obeležile Božić

Blic 07.01.2016
Okruženi porodicom i ljubavlju, uz bogatu trpezu i običaje, zvezde su današnji dan provele u miru i radosti, a mnogi su uz božićnu čestitku objavljivali i fotografije iz svojih domova. Pogledajte na Instagram-u Nataša Bekvalac današnji praznik… »

Svadba Na 80.: ROĐENDAN Tozovac: Ne mogu da živim bez moje Mime

Blic 08.01.2016
Ženim se na moj 80. rođendan. Moja izabranica i ja smo trideset pet godina u ljubavi. Mnogo se volimo. Mi već imamo najlepši brak na svetu, kaže za "Blic" legendarni pevač. Predrag Živković Tozovac (80) i njegova dve decenije mlađa emotivna… »

Emotivno Do Suza: Gastoz prvi put Božić proveo s roditeljima

Blic 07.01.2016
Nenad Marinković Gastoz zaplakao je u studiju "Hepi" televizije kada mu je voditeljka pokazala fotografiju iz perioda kada je imao 14 godina i kada ga je majka ostavila u Svilajncu da bi u Parizu stvorila bolje uslove za sebe i njega. - Niko mi nije… »

Krasići objavili prvu fotografiju novog člana porodice

Blic 08.01.2016
Fudbaler Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana pre dva dana postali su roditelji po treći put, a sada su podelili i prvu fotografiju ćerkice. Mirjana je na Instagramu objavila fotografiju male Sofije, i usput čestitala božićne praznike. - Mir… »

Okrutna sudbina ljubičaste mace rasplakala je svet, ali ona je konačno PRONAŠLA SREĆU

Blic 08.01.2016
Zlostavljana ljubičasta maca koja je služila kao "igračka" za pse trenirane za borbu, oporavlja se i pronašla je novu drugaricu od koje se ne odvaja u utočištu za životinje koje je spasilo. Pogledajte na facebook-u Nakon nekoliko teških nedelja… »

Sećate se Rodnijeve žene Kasandre iz "Mućki"? Danas ima 56 godina i izgleda ovako

Blic 08.01.2016
Glumica Gvinet Strong je glumila u legendarnoj seriji "Mućke". Posle toga je nastavila da se bavi glumom, ali kako je rekla, nikada nije uspela da nadmaši Kasandru. Kasandra se ipak nije udala za Rodnija! Glumica Gvinet Strong je udata za glumca Džesa… »