Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Stefanović: Srbija je sigurna i stabilna za sve građane

Dnevnik 08.01.2016
Srbija će ostati stabilna, sigurna i bezbedna zemlja za sve svoje građane, ali i za sve one koji u nju dođu, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, nakon najnovijih terorističkih pretnji. Stefanović je naglasio i da će… »

U Železari se desio incident, nije bilo povređenih

Dnevnik 08.01.2016
U Železari Smederevo pre nekoliko dana se srušio transporter za rudu i u tom incidentu, koji neće značajnije uticati na proizvodnju, nije bilo povređenih, rečeno je Tanjugu u Železari. Incident se dogodio kada se usled dotrajalosti materijala… »

Zagreb: Muškarac ubio ženu i dete, pa sebe

Dnevnik 08.01.2016
Nepoznati muškarac počinio je danas samoubistvo skočivši sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko, a u stanu su nađene još dve mrtve osobe, saopštila je zagrebačka policija. Policija je potvrdila da su ubijeni žena i dete, kao i da je jedna… »

Pritvor zbog ubistva u pokušaju

Dnevnik 08.01.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksandrovcu odredili su zadržavanje do 48 sati za R. P (57) iz okoline tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Kako je navedeno u saopštenju Policijske… »

Vesti: Osumnjičen za devet krivičnih dela

Dnevnik 08.01.2016
Novosadska policija uhapsila je meštanina D. Z. (56), osumnjičenog za devet krivičnih dela razbojništava, teških krađa i teških telesnih povreda. Sumnja se da je on, uz pretnju nožem, počinio razbojništvo u jednoj prodavnici, a da je na isti… »

Policajac ranio bivšu ženu i dvojicu kolega

Dnevnik 08.01.2016
Policajac M. T. (27) pucao je danas iz službenog pištolja u Policijskoj stanici Bogatić na svoju bivšu suprugu M. T., takođe radnicu PS Bogatić, saopštio je MUP. Beogradski mediji na svojim internet stranama navode da je policajac pucao je iz… »

Policija zaplenila marihuanu na imanju kod Novog Pazara

Dnevnik 08.01.2016
Policija je zaplenila više od jednog kilograma marihuane u selu Brđani kod Novog Pazara i uhapsila R.Č. (33), saopštio je danas MUP Srbije.Policija je marihuanu pronašla zakopnu na imanju u Brđanima. Sumnja se da je R.Č. iz Novog Pazara počinio… »