Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 08.01.2016

Tri saobraćajne nezgode tokom praznika

Jugmedia 08.01.2016
VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju, od 06. do 07. januara ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode, saopštila je danas vranjska policija. Jedno lice je zadobilo lake telesne povrede, a jedan vozač je zadržan zbog… »

POTVRĐENO: Zdravko Čolić peva za Dan grada

Jugmedia 08.01.2016
VRANJE – Tradicionalni besplatni koncert za Dan grada, u Vranju ove godine 30. januara održaće velika muzička zvezda Zdravko Čolić, potvrdio je danas za JuGmediu gradonačelnik Zoran Antić. Koncert će biti održan u Hali sportova 30.januara, a… »

Nakon samoubistva vaspitačice sledi smena direktorke Doma učenika?

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – Prvog radnog dana nakon Božića, u 13 sati, zakazana je hitna sednica Upravnog odbora Doma za učenike srednjih škola u Nišu, na kojoj će biti razmatrana eventualna smena Sandre Popović, aktuelne direktorke ove ustanove. Prema navodima… »

Nema gripa odjavljena epidemija malih boginja

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ/PROKUPLJE -Na području Nišavskog i Topličkog okruga nisu registrovani slučajevi oboljevanja od sezonskog gripa, rekao je danas profesor Medicinskog fakulteta u Nišu Branislav Tiodorović. Prema njegovim rečima, nije isključena mogućnost da… »

Iz „Gorice“ odlazi još oko 70 radnika

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – Nakon prošlogodišnje reorganizacije javno komunalno preduzeće „Gorica“ spalo je sa 452 na 223 radnika, medjutim, broj zaposlenih moraće vrlo brzo da bude smanjen za još oko 70, izjavio je direktor ovog preduzeća Igora Jovanić. Prema… »

Još jedan sporazum o udruživanju niške opozicije

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – Predsednici gradskih odbora Demokratske stranke (DS) i pokreta Zajedno za Srbiju Miodrag Stanković i Blagoje Bradić potpisali su danas Ugovor o strateškom partnerstvu, koji predstavlja još jedno udruživanje niške opozicije. Ovaj sporazum u… »

Novi projekti niških i bugarskih opština

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ – Poboljšanje turističkih potencijala na području niških gradskih opština – Medijane i Crvenog Krsta cilj je projekta koji će biti realizovan sa bugarskim gradom Vracom. „Nastavljamo saradnju sa bugarskim partnerima, ovoga puta radićemo… »

Policija u Vlasotincu dobila ključeve Dacie

Jugmedia 08.01.2016
VLASOTINCE – Policijska stanica u Vlasotincu dobila je danas ključeve od nove Dacie Duster i opremu za rad u vrednosti od preko 2,3 miliona dinara. Reč je o donaciji lokalne samouprave, kupljene od naplata kazni za saobraćajne prekršaje u 2015… »

Miran Božić i za leskovačke policajce

Jugmedia 08.01.2016
LESKOVAC – Tokom božićnh praznika leskovačka policija nije imala mnogo posla jer je od 6. januara zabeležena jedna saobraćajna nezgoda, jedno remećenje reda i mira i jedan požar,tako da je ovo bio miran Božić za njih. Protiv vlasnika… »

Psihijatrijska bolesnica štrajkuje ispred opštine

Jugmedia 08.01.2016
VLASOTINCE – Dragana Anđelković Živković (30) iz Vlasotinca, koja boluje od depresije i živi sama kao podstanar, štrajkovala je danas ispred zgrade lokalne samouprave tražeći pomoć za kupovinu hrane i lekova. Ona je sedela na ćebetu ispred… »