Izvor: Kurir arhiva vesti 08.01.2016

Orban: Zaustavljanje priliva migranata najvažniji cilj za ovu godinu

Kurir 08.01.2016
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da priliv imigranata u EU ove godine mora biti u potpunosti zaustavljen, a ne samo umanjen. Mađarski premijer je državnom radiju rekao da će zaustavljanje priliva imigranata biti najvažniji cilj ove… »

Đurić: Priština ne poštuje Sporazum o ZSO

Kurir 08.01.2016
Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da od Prištine očekuje da ispuni obaveze o formiranju Zajednica srpskih opština (ZSO) i da za takav stav Beograd ima podršku međunarodne zajednice. "Uspeli smo da… »

(Video) Ekskluzivni Snimak: Pogledajte kako su priveli El Čapa!

Kurir 08.01.2016
Meksička policija uhapsila je narkobosa Hoakina El Čapa Gusmana. Potraga za njim je trajala od sredine prošle godine kada je pobegao iz meksičkog zatvora. Strani mediji objavili su snimak na kome se vidi kako bezbednosne snage privode vođu najjačeg… »

Jevreji Protiv Reizdanja Hitlerove Knjige: Najbolje je da ostane na đubrištu istorije

Kurir 08.01.2016
Nemački Istorijski institut objavio je dopunjeno i kritičko prvo izdanje Hitlerove knjige nakon isteka autorskih prava koja od 1945. godine poseduje savezna država Bavarska. Prema pravnoj regulativi EU autorska prava postaju javno dobro 70 godina nakon… »

Krvavi Pir Vojnog Lica U Zagrebu: Ubio ženu i ćerkicu od 5 godina pa sa zgrade skočio u smrt!

Kurir 08.01.2016
ZAGREB - Muškarac Ž.K. (50) koji radi u hrvatskoj vojsci, ubio je ženu (30) i ćerkicu (5) u stanu i potom izvršio samoubistvo skokom sa terase na 4. spratu u Zagrebu. Policija je u stanu pronašla telažene i ženskog deteta, a jedna starija žena je… »

Uzbuna U Briselu: U stanu našli pojaseve za eksploziv i otisak odbeglog teroriste iz Pariza!

Kurir 08.01.2016
BRISEL - Belgijski tužioci saopštili su da su u pretresu jednog stana našli ručno napravljene pojaseve koji se mogu koristiti za nošenje eksploziva i otisak Salaha Abdeslama osumuničenog za napade u Parizu koji je u bekstvu. U saopštenju se navodi… »

Nemačka Policija: U novogodišnjim silovanjima u Kelnu učestovao i napadač iz Srbije!

Kurir 08.01.2016
BERLIN - U napadima na žene u Kelnu tokom novogodišnje noći učestvovali su i tražioci azila uglavnom sa Bliskog istoka, a identifikovani su i jedan iz Srbije, jedan američki i dva nemačka državljana. Portparol nemačkog Ministarstva unutrašnjih… »

OD NEDELJE PROLEĆE: Sunčano i toplije, skok sa 0 na 14 stepeni!

Kurir 08.01.2016
BEOGRAD - U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro biti umereno oblačno, sa slabim mrazom i mestimičnom maglom, dok se u toku dana očekuje pretežno sunčano i malo toplije vreme. U toku noći će doći do… »

Objavljeni Tajni Razgovori: Proročka poruka Gadafija Bleru pred početak bombardovanja Libije!

Kurir 08.01.2016
LONDON - Ubijeni libijski lider Moamer Gadafi upozorio je pre četiri godine bivšeg britanskog premijera Tonija Blera na pretnju od islamističkog ekstremizma za Evropu, pokazali su telefonski razgovori dvojice političara, koje je objavio Komitet za… »

Kvar Na Mreži: 1.000 potrošača u Knjaževcu i dalje nema struju

Kurir 08.01.2016
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da je uveren da će danas biti rešeni svi problemi u opštini Knjaževac, gde je bez struje još 1.000 potrošača. "Mi smo sinoć negde oko 21 sat uspeli da broj onih koji nemaju… »