Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Incident U Smederevu: Srušio se transporter u Železari

Kurir 08.01.2016
BEOGRAD - U Železari Smederevo pre nekoliko dana se srušio transporter za rudu i u tom incidentu, koji neće značajnije uticati na proizvodnju, nije bilo povređenih, rečeno je u Železari. Incident se dogodio kada se usled dotrajalosti materijala… »

Tragedija Kod Rekovca: Dvoje staraca smrzlo se u dvorištima

Kurir 08.01.2016
REKOVAC - Jelica Stevanović (87) iz Lomnice i Milorad Živanović (68) iz Siljevice, sela u opštini Rekovac, pronađeni su mrtve u snegu, potvrdio je jutros Tanjugu predsednik opštine Rekovac Predrag Đorđević. "Nije reč o beskućnicima i ne znamo… »

Akcija Policije Kod Novog Pazara: Policija na imanju zaplenila marihuanu

Kurir 08.01.2016
BEOGRAD - Policija je zaplenila više od 5 kilograma marihuane u selu Brđani kod Novog Pazara i uhapsila R.Č. (33). Policija je 7. januara pronašla više od kilogram marihuane zakopne na imanju u selu Brđani, a prethodnog dana, u istom selu, u… »

Poginula 4 Radnika: Novo suđenje za nesreću na Kalvariji

Kurir 08.01.2016
U toj tragediji nastradali su radnici Milan Brajenović, Dušan Kadrijević, Vladimir Vasić i Nikola Knežević kad su se tone zemlje obrušile na njih dok su radili na sanaciji. BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom su vlasnik… »

Preminuo Policajac Koji Je Pucao Sebi U Glavu: Sašu V. pronašao prvi komšija

Kurir 08.01.2016
Policajac Saša V. (44), koji je na badnje veče pucao sebi u glavu u svom stanu u beogradskom naselju Karaburma, preminuo je večeras u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Saša V., inače pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP Srbije, posle dva dana… »

Pokušaj Ubistva Milana Beka: Maja Adrovac pred sudijom 26.januara

Kurir 08.01.2016
BEOGRAD - Sudski proces za pokušaj ubistva sprskog biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, počeće krajem januara, rečeno je u Višem sudu. Viši sud u Beogradu zakazao je za 26. januar pripremno ročište u procesu protiv Maje Adrovac… »

Krvavi Incident: Beočinac nožem povredio Novosađanina!

Kurir 08.01.2016
NOVI SAD - Protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Beočina, novosadska policija podneće krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo laka telesna povreda. On se tereti da je, prošle noći, u Novom Sadu, nožem lakše povredio… »

Porodično Nasilje: Pijan napao sina, pa ometao policajce!

Kurir 08.01.2016
STARA PAZOVA - L.B. (60) iz Stare Pazove, uhapšen je zbog sumnje da je pod uticajem alkohola, fizički napao sina i ometao policajce koji su se nalazili u intervenciji. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. (S. S.) … »

Hapšenje U Krušedolu: Ukrao nakit vredan 4 miliona dinara

Kurir 08.01.2016
KRUŠEDOL - Protiv tridesetogodišnjeg muškarca koji je izvršio tešku krađu u Krušedolu, prošle godine, tako što je provalio u kuću čiji se vlasnici nalaze privremeno u inostranstvu i ukrao zlatni nakit i ručne časovnike čija se ukupna… »

UZ PRETNJU NOŽEM: Pljačkao prodavnice i otimao zlatan nakit Novosađankama!

Kurir 08.01.2016
NOVI SAD - D. Z. (57) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je počinio razbojništva, teške krađe i teške telesne povrede. Sumnja se da je D. Z. uz pretnju nožem, opljačkao jednu prodavnicu, a da je na isti način pokušao da opljačka još… »