Izvor: Newsweek arhiva vesti 08.01.2016

Zagreb: Muškarac vojno lice ubio ženu i ćerku (5) pa skočio sa zgrade

Newsweek 08.01.2016
Komšije kažu da se čovek koji je skočio sa zgrade zove Željko i da je bolovao od PTSP-a. Rekli su i da je bio miran, tih i povučen, ali da je stalno šetao u uniformi. Muškarac, aktivno vojno lice, počinio je skočivši sa zgrade u nakon što je… »

Dodik: Republika Srpska je država, Bosna i Hercegovina ne može opstati

Newsweek 08.01.2016
Srbi se bez Srpske ovde ne bi zadržali više od dvadesetak godina, jer većina ne bi prihvatila BiH. Zato je borba za Republiku Srpsku bazičan interes svih nas koji ovde živimo, rekao predsednik RS. Predsednik Republike Srpske izjavio je danas da je… »

Evo koliko je kapetan Dragan nudio za jemstvo da se brani sa slobode

Newsweek 08.01.2016
Dragan Vasiljković tražio je da se brani sa slobode, a kao garanciju da neće pobeći iz Hrvatske nudio je 700.000 evra. Dragan Vasiljković tražio je da se brani sa slobode, a kao garanciju da neće pobeći iz Hrvatske nudio je 700.000 evra . Ne zna… »

Kanadski ministar odbrane o BiH i Srbima

Newsweek 08.01.2016
"Povezao sam se sa srpskom zajednicom", rekao je Sadžan između ostalog za kanadski portal Mekleans. Ministar odbrane Kanade Hardžit Sing Sadžan izjavio je da su mu iskustva iz bivše Jugoslavije gde je bio u mirovnoj misiji NATO -a pomogla u karijeri… »

Nema mira u Egiptu: U novom napadu terorista ranjeno dvoje turista (VIDEO)

Newsweek 08.01.2016
Najmanje troje stranih turista povredejno je kada su naoružni muškarci otvorili vatru na ulaz u hotelu u egipatskom letovalištu Hurgadi. Najmanje troje evropskih turista lakše je povređeno u napadu koji su na hotel "Bela vista" u egipatskom… »

Uhapšen ozloglašeni narkobos El Čapo

Newsweek 08.01.2016
Meksički predsednik Enrike Penja Nijeto naveo je da “misija okončana“ i da ima čast da objavi građanima Meksika da je Gusman uhapšen. Meksička policija je uspela da uhapsi ozloglašenog narkobosa Hoakina El Čapa Gusmana , šest mesesci nakon… »

Pogledajte kako su priveli El Čapa (VIDEO)

Newsweek 08.01.2016
Pogledajte snimak na kome se vidi provođenje vođe najjačeg narko-kartela. Strani mediji objavili su snimak na kome se vidi kako bezbednosne snage privode vođu najjačeg narko-kartela. Podsetimo, vlasti Meksika su posle bekstva El Čapa otkrile tunel… »

Pismo Čkaljinog sina dirnulo Srbiju: Poruka tek rođenoj deci koju svi treba da nosimo u srcu

Newsweek 08.01.2016
Vaša će vam zemlja biti samo onda lepa, ako i u drugim zemljama pronađete lepotu, kaže Čedmir Petrović u svom pismu. Glumac i reditelj Čedmir Petrović objavio je nedavno pismo koje je, kako je sam napisao, namenio tek rođenoj deci. Pismo sina… »

Kako izgleda kada Ameri probaju balkanske grickalice (VIDEO)

Newsweek 08.01.2016
YouTube blogeri Taša i Brendon, brat i sestra, zabavljaju svoje pratioce na kanalu testirajući hranu iz celog sveta. YouTube blogeri Taša i Brendon, brat i sestra, zabavljaju svoje pratioce na kanalu testirajući hranu iz celog sveta. Na red su došli… »

Ovako izgleda Putinov trening: Predsednik Rusije sa nacionalnom reprezentacijom u džudou (FOTO, VIDEO)

Newsweek 08.01.2016
Ruski predsednik održao je trening u centru za obuku "Jug Sport" u Sočiju. Ruski predsednik Vladimir Putin održao je trening zajedno sa džudo reprezentativcima Rusije . Putin je na tatami izašao sa šampionima iz Londona Arsenom Galstijanom… »