Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Požar u soliteru u Zemunu, nema povređenih

Novi magazin 08.01.2016
Jedan od solitera na zemunskom Keju oslobođenja danas oko 12 sati zahvatio je požar, rečeno je Tanjugu u Birou Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Povređenih nema, a vatrogasne ekipe su na terenu i gašenje je u toku, dodaju u MUP-u. Vatra je… »

Stefanović: Srbija je sigurna i stabilna za sve građane

Novi magazin 08.01.2016
Srbija će ostati stabilna, sigurna i bezbedna zemlja za sve svoje građane, ali i za sve one koji u nju dođu, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, nakon najnovijih terorističkih pretnji. Stefanović je naglasio i da će… »

Dve osobe pronađene mrtve u dva sela rekovačke opštine

Novi magazin 08.01.2016
Dve osobe Jelica Stevanović (87) iz Lomnice i Milorad Živanović (68) iz Siljevice, sela u opštini Rekovac, pronađeni su mrtve u snegu, potvrdio je jutros Tanjugu predsednik opštine Rekovac Predrag Ðorđević. "Nije reč o beskućnicima i ne znamo… »

Policija zaplenila marihuanu na imanju kod Novog Pazara

Novi magazin 08.01.2016
Policija je zaplenila više od PET kilograma marihuane u selu Brđani kod Novog Pazara i uhapsila R.Č. (33), saopštio je danas MUP Srbije. Policija je marihuanu pronašla zakopnu na imanju u Brđanima. Sumnja se da je R.Č. iz Novog Pazara počinio… »

Optužena za pokušaj ubistva Beka 26. januara pred sudom

Novi magazin 08.01.2016
Sudski proces za pokušaj ubistva sprskog biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, počeće krajem januara, rečeno je danas Tanjugu u Višem sudu. Viši sud u Beogradu zakazao je za 26. januar pripremno ročište u procesu protiv Maje Adrovac… »

Mladić nožem napao jednog Novosađanina

Novi magazin 08.01.2016
Novosadska policija saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv meštanina Beočina (25), zbog sumnje da je nožem povredio jednog Novosađanina. Kako je navedeno u saopštenju, Novosađaninu (35) je ukazana pomoć u Kliničkom centru… »

Hapšenje zbog pokušaja ubistva u Aleksandrovcu

Novi magazin 08.01.2016
Muškarac R.P. (57) iz okoline Aleksandrovca uhapšen je zbog sumnje da je pošao da ubije svog sina, saopštila je danas policija u Aleksandrovcu. Kako se navodi, sumnja se da je R.P. je nakon rasprave u porodičnoj kući napao i teško povredio svog… »

Policajac ranio bivšu suprugu, takođe zaposlenu u MUP-u

Novi magazin 08.01.2016
Policijski službenik M.T. (27) pucao je danas iz službenog pištolja u Policijskoj stanici Bogatić u pravcu svoje bivše supruge M.T, takođe radnice PS Bogatić, saopštio je MUP. M.T. je, kako je navedeno, tom prilikom pogođena u predelu levog… »