Izvor: OK radio arhiva vesti 08.01.2016

Tri saobraćajke za Božić

OK radio 08.01.2016
Na području Policijske uprave Vranje na Badnji dan i Božić dogodile su se tri saobraćajne nezgode, saopštila je PU Vranje. Prema saopštenju iz policije, tom prillikom jedno lice je zadobilo lake telesne povrede, a jedan vozač je zadržan zbog… »

ČOLA peva u Vranju 30. januara

OK radio 08.01.2016
Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, nastupiće u subotu 30. januara u Vranju na tradicionalnom koncertu za Dan grada, potvrdio je za OK portal gradonačelnik Zoran Antić. - Koncert će koštati tridesetak hiljada evra… »

VRTOGOŠ: Humani učitelj i njegovi đaci

OK radio 08.01.2016
Učenici prvog razreda u selu Vrtogoš kod Vranja, i njihov učitelj Miodrag Trajković, i ove godine su nastavili sa humanitarnim akicijama prikupivši hranu, odeću, bicikl i slatkiše za šestočlanu porodicu Beslin iz Banatskog Velikog Sela kod… »

Pandin novogodišnji MASKENBAL (FOTO)

OK radio 08.01.2016
Odbojkaški klub Panda iz Vranja tradicionalno i ove godine organizovao je novogodišnji maskenbal za sve članove kluba. Kako kažu u klubu, maskenbal svake godine privlači veliki broj dece, i još jedna je akcija u nizu koju sprovodi OK Panda, a koja… »

Radnik kreće sa pripremama

OK radio 08.01.2016
Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u subotu 9. januara završavaju svoj odmor , i kreću sa pripremama za prolećni deo prvenstva u Super ligi Srbije. Prema rečima Dejana Mirčeva, piara Radnika, igrači će na ovogodišnje zimske pripreme otići… »

HIGIJENSKI: Zašto su privatne firme draže vlastima?

OK radio 08.01.2016
Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) Vranje je poludržavna ustanova, pa otprilike polovinu sredstava mora da zaradi poslujući poput privatne firme na tržištu, što ovih dana teško ide. Sa jedne strane, zavod nije konkurentan sa privatnim firmama jer ima… »

PAPRENI paketići u vranjskim vrtićima

OK radio 08.01.2016
Paketići koje su deca dobijala u Predškolskoj ustanovi „Naše dete“ u Vranju povodom Nove godine, a koji su sadržali samo jednu igračku, koštali su 1.200 dinara, što je po mišljenju mnogih roditelja preskupo. Direktorka ove ustanove Vesna… »