Izvor: RTV/Kultura arhiva vesti 08.01.2016

Spajk Li snimio film o albumu "Off the Wall"

RTV 08.01.2016
LOS ANĐELES - Album "Off the Wall" Majkla Džeksona iz 1979. godine ponovo je u žiži javnosti zahvaljujući dokumentarcu Spajka Lija pod nazivom "Michael Jackson's Journey from Motown to 'Off the Wall'". Izdavač "Sony Music" objaviće 26. februara… »

Fanovi: Novi hemijski element da se zove po Lemiju

RTV 08.01.2016
London - Fanovi benda "Motorhead" pokrenuli su peticuju da novootkriveni teški metal u Periodnom sistemu elemenata dobije naziv "Lemium", po frontmenu Ianu Kilmisteru Lemiju koji je preminuo od raka prošlog meseca, prenosi AFP. Do sada je prikupljeno… »

Stalone najavljuje nastavak filma "Creed"

RTV 08.01.2016
LOS ANĐELES - Glumac Silvester Stalone izjavio je za list "Variety" da je razgovarao sa rediteljem Rajanom Kuglerom o mogućem nastavku filma "Creed". "Rajan ima neke ideje da ide napred i nazad, vidi zapravo Rokija i Apola ponovo na okupu. Setite se… »

Ulaznice za "Coachella" festival rasprodate za sat vremena

RTV 08.01.2016
LOS ANĐELES - Ulaznice za muzički festival "Coachella", na kome će bend "Guns N' Roses" posle više od dve decenije svirati u originalnoj postavi, rasprodate su za sat vremena, prenosi AFP. Festival "Coachella", koji se održava u kalifornijskoj… »

Madonin koncert u Singapuru "samo za odrasle"

RTV 08.01.2016
Singapur - Koncert koji će Madona održati 28. februara u Singapuru, u okviru svetske turneje "Rebel Heart", biće zabranjen mlađima od 18 godina, saopštili su organizatori. Kako prenosi AFP, pop kraljica će svoj nastup, prvi koji je ikada imala u… »