Izvor: Story arhiva vesti 08.01.2016

Pinkovoj zvezdi prete smrću: Prolazim kroz pakao!

Story 08.01.2016
Nakon što je izašla iz poznatog rijalitija, mlada pevačica Gabrijela Pejčev dobija pretnje smrću. Naime, svakodnevni pozivi sa skrivenog broja povezani su sa Semirom Džankovićem, a Gabi sumnja da iza toga stoji njegova supruga Sanela Džanković… »

Privukla mu pažnju: Ova devojka je odbila Ivana Ivanovića

Story 08.01.2016
Voditelj Ivan Ivanović skoro dve godine je slobodan momak, pa se svako malo nabacuje ovoj ili onoj poznatoj cici. Ovog puta, za oko mu je zapala modna blogerka u usponu Dunja Jovanić. Ivanović, oduševljen njenom seksi fotografijom na kojoj ističe… »

Jelena Bin Drai imala nezogdu: Bivša misica povredila glavu

Story 08.01.2016
Jelna Bin Drai je imala nezogdu kada je dobila udarac u glavu od njenog sina, a odmah se požalila svojim prijateljima na društvenim mrežama. Bivšu misicu je sin Halil udario drveniom palicom dok su igrali polo, a nema sumnje da su ozbiljno shvatili… »

Riki Martin zavodi srpskog manekena

Story 08.01.2016
Riki Martin oduševio je fanove u Srbiji kada im je čestitao Božić. Ipak, razlog je mnogo veći od poznavanja naše vere. Riki Martin (44) se udvara manekenu iz Srbije! Pevač je s deceniju i po mlađim Srbinom (ime i prezime poznato redakciji Kurira)… »

Goran Bregović: Umalo da poginem jer nisam ušao u crkvu

Story 08.01.2016
Slavni muzičar otkriva da ga za detinjstvo vežu bolne uspomene, a da je umalo stradao jer nije ispunio obećanje koje je sebi dao. Kao pasionirani ljubitelj mora, Goran Bregović je u dokumentarnom filmu koji je snimljen o njegovom životu iz vremena… »

Karl Lagerfild pod istragom zbog navodne utajte 22 miliona dolara

Story 08.01.2016
Modni mag, umetnički direktor Šanela navodno je utajio milione prihoda. Iako francusko Ministarstvo finansija nije potvrdilo vest, tamošnji mediji pišu da je Karl Lagerfild (83) pod istragom zbog utaje poreza. Lagerfild je navodno prikrio preko 22… »

Pismo Čkaljinog sina koje je rasplakalo internet: Dirljive reči koje nisu za svačije srce

Story 08.01.2016
Glumac Čedomir Petrović povodom praznika napisao je dirljivo pismo tek rođenoj deci koje je postalo hit na internetu. Čedomir je sin čuvenog glumca Miodraga Petrovića Čkalje, i otac glumice Jovane Petrović. Glumio je u "Kamiondžijama, Pozorištu… »

Praznična atmosfera: Dragana Mirković sa porodicom u Monaku

Story 08.01.2016
Praznike smo proveli u divnom ambijentu, uz predivnu muziku i sa dragim prijateljima - rekla je pevačica. Folk zvezda Dragana Mirković novogodišnje praznike provela je sa porodicom u Monaku. Sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom Markom i Manuelom bila… »

Nataša Bekvalac za novi Story: Želim da rodim sina

Story 08.01.2016
Poznata pevačica sa ćerkom Hanom na Božić otvara vrata svog luksuznog doma. Na raskršću stare i nove godine, pop zvezda otkriva za Story kako će obeležiti prvu godišnjicu braka sa suprugom Ljubomirom Jovanovićem, koliko su se promenila njena… »

Seks i grad za dame: 10 životnih lekcija Samante Džons

Story 08.01.2016
Ako ste mislili da je samo Keri Bredšo imala odgovore na sva pitanja u Njujorku, grdno se varate! Razmislite još jednom. I dok su njeni prijatelji, ali i publika ispred malih ekrana često bili u šoku nakon nekih njenih bizarnih avantura ali i stavova… »