Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 08.01.2016

Selma Hajek ima poruku za sve mame koje brine linija

Svet 08.01.2016
Figura Salme Hajek oduvek je bila nešto za čim žene žude, ali ni ona nije uvek izgledala onako kako izgleda danas. Pre nego što je postala mama male Valentine , Selma je uz impresivne obline, mogla da se pohvali i uskim strukom. I odlučila je da… »

Nakon prazničnog ručka u izolaciju: Marko, Matora i Željko novčano kažnjeni! (video)

Svet 08.01.2016
Matora , Željko i Marko , koji su učestvovali u masovnoj tuči, dobro su “udareni” po džepu, a nije izostao ni odlazak u izolaciju Nakon jučerašnje masovne tuče u “Parovima”, u kojoj su učestvovali Željko, Matora i Marko, produkcija je… »

SCANDAL! donosi: Pogledajte premijerno kadrove iz novog spota Darka Lazića i Evrokrem baraba! (video)

Svet 08.01.2016
SCANDAL! vam premijerno donosi tizer najavu novog spota koji je Darko Lazić snimio sa Evrokrem barabama . Spot je režirao Dejan Milićević, a snimalo se u Dubaiju i Beogradu . Kako SCANDAL! saznaje, spot će biti prikazan za desetak dana premijerno!… »

Elvis Prisli: Kralj bi danas napunio 81 godinu (foto/video)

Svet 08.01.2016
Pre nekoliko godina u jednim američkim novinama objavljena je senzacionalna priča o izvesnom psihijatru iz Misurija, koji je ubeđivao javnost da je najveći pevač svih vremena, Elvis Prisli , ne samo živ, već je i – njegov pacijent. Iako se, u… »

U domu Rokvića položajnik nikad slađi i mlađi (foto)

Svet 08.01.2016
Porodica Rokvić uživa u novogodišnjim praznicima, a najveću radost svakako svima donosi mali Despot, sin Marka Rokvića. Marko uživa da svoje Instagram pratioce obraduje novim fotogarfijama, pa je tako učinio i juče postavivši novu sliku sa… »

Dženifer Lopez veruje da još nije postigla najveći uspeh (video)

Svet 08.01.2016
Iako je bezbroj puta proglašavana za jednu od najmoćnijih žena sveta, Dženifer Lopez je mnoge iznenadila nedavnom izjavom da još nije dostigla vrhunac svog uspeha. Iza nje su uspešni albumi i veliki hitovi, i muzički i filmski, sjajni nastupi u… »

Grand magazin: Hajde da pričamo o tradiciji

Svet 08.01.2016
Drugi je dan najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, a kao i do sada Grand Magazin praznuje sa vama. Za ovaj svečani dan, sa vama će se družiti voditeljski tandem Katarina Obradović i Goran Jovanović . Na samom početku emisije u okviru… »

Hotel upola cene: Da li biste delili sobu sa neznancem kako bi vam račun bio manji?

Svet 08.01.2016
Da li biste bili spremni da deliti sobu sa neznancem kako bi svoj račun duplo smanjili? Oni koji pokreću novi biznis nadaju se da jeste. Nešto veći komfor u kom možete uživati u hotelima, zameniće ideja koja nudi nešto bliže smeštaju hostelskog… »

Novi “Extra sudoku” od 25. decembra na svim kioscima

Svet 08.01.2016
Od 25. decembra na svim kioscima! “Extra sudoku”- časopis za mentalno razgibavanje! Više od 140 ukrštenica: sudoku svih vrsta, logičke slike, kakuro, hitori… Razmrdajte svoje vijuge!… »

Potražite na kioscima najnoviji broj “Osmosmerke osmica”

Svet 08.01.2016
“Osmosmerke osmica” Časopis s najpopularnijim enigmatskim zadacima! Najbolje osmosmerke u koloru! Najbolji vicevi i karikature! I “šareni” enigmatski dodatak! U prodaji od 5. januara!… »