Izvor: Telegraf arhiva vesti 08.01.2016

Ubio Ženu I Dete (5), Pa Skočio Sa Zgrade: Vojno lice izvršilo zločin, kažu da je bio TIH i POVUČEN

Telegraf 08.01.2016
Kad su ga našli još je bio živ, ali je umro u kolima hitne pomoći. Ubijena žena imala je 30 godina, a dete je bilo staro pet godina. Nepoznati muškarac počinio je danas samoubistvo skočivši sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko, a u stanu su… »

Danas Šok: Temperatura do 10 stepeni, a za vikend će još više da poraste!

Telegraf 08.01.2016
Najniža temperatura kretaće se od minus šest stepeni do nule, a najviša od tri do deset stepeni. U Srbiji se očekuje pretežno sunčano vreme s maksimalnom temperaturom do 10 stepeni , saopštio je Republički hidrometeorološki zavod . Kako se… »

Stravično: Džihadista ubio svoju majku jer ga je molila da napusti Islamsku državu

Telegraf 08.01.2016
Sirijska opservatorija za ljudska prava je saopštila da je žena optužena da je "podsticala svog sina da napusti Islamsku državu i da pobegnu zajedno iz Rake" Džihadista Ali Sakur Kasem (20) je upucao svoju majku Lenu (45) u javnosti. Izgovor za… »

Hrvati Prikupljaju Oružje: Pregovaraju o kupovini ovog MOĆNOG raketnog sistema (VIDEO)

Telegraf 08.01.2016
Oružane snage Hrvatske su ulaskom u NATO postale deo integrisanog sistema vazdušne i raketne odbrane vojne alijanse (NATINAMDS), te je u cilju ispunjavanja preuzetih obaveza nabavljena odgovarajuća oprema. Hrvatska pregovora sa Norveškom o nabavci… »

Horor U Spaljenom Soliteru U Zemunu: Stanari sa zebnjom, bez struje, ulaze u noć! (FOTO)

Telegraf 08.01.2016
Stanari sa najviših spratova, od 14. do 21. sprata, u svoje stanove neće ulaziti do daljnjeg, dok se dim i garež makar malo ne iščiste. Nakon vatrene stihije koja je zahvatila poslednje spratove njihovog solitera , žitelji zgrade u ulici Kej… »

Hrvati Sude Kapetanu Draganu Za Ratne Zločine! Podignuta optužnica protiv Vasiljkovića

Telegraf 08.01.2016
Protiv Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, podignuta je optužnica, potvrđeno je u Županijskom državnom tužilaštvu u Splitu. Protiv Dragana Vasiljkovića , poznatijeg kao kapetan Dragan , podignuta je optužnica, potvrđeno je u… »

Prohibicija Je Ukinuta Jer Nije Imala Željeni Efekat! Beograd traži novo rešenje kako da maloletna lica ne kupuju alkohol

Telegraf 08.01.2016
Građani Beograda alkoholna pića mogu da kupe kad kod požele, jer je 6. januara zvanično ukinuta zabrana prodaje alkohola noću. Građani Beograda alkoholna pića mogu da kupe kad kod požele, jer je 6. januara zvanično ukinuta zabrana prodaje… »

Albanci Digli Frku Zbog Vremenske Prognoze: Kažnjavaju TV jer je Kosovo prikazano kao deo Srbije!

Telegraf 08.01.2016
Bivši albanski premijer i lider opozicione Demokratske partije, Salji Beriša zatražio je da se albanska televizija kazni zbog mape. Albanska televizija Top čenel izazvala je talas negativnih reakcija, pošto je tokom priloga o vremenskoj prognozi … »

Srbi Slavili Božić U Belom Svetu, Umalo Nisu Stradali: Šestoro gastarbajtera završilo u bolnici, jedva preživeli!

Telegraf 08.01.2016
Šestorica domaćina pretrpela su teško trovanje ugljen-monoksidom, a onaj koji se prvi onesvestio bio je čak i životno ugrožen. Šestoro ljudi u Berlinu platilo je životom zbog trovanja dimom tokom pečenja prasića pred Božić . Takođe, samo dva… »

Havarija U Železari Smederevo: Srušio se transporter za prevoz rude!

Telegraf 08.01.2016
Niko od nadležnih nije želeo da govori o incidentu, a ovaj događaj nije ni evidentiran. U pogonu Aglomeracija Železare Smederevo urušio se transporter za prevoz rude do Visoke peći, koji je navodno pao usled izraubovanosti, iako je do sada više… »