Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 08.01.2016

Ubio Ženu I Dete (5), Pa Skočio Sa Zgrade: Vojno lice izvršilo zločin, kažu da je bio TIH i POVUČEN

Telegraf 08.01.2016
Kad su ga našli još je bio živ, ali je umro u kolima hitne pomoći. Ubijena žena imala je 30 godina, a dete je bilo staro pet godina. Nepoznati muškarac počinio je danas samoubistvo skočivši sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko, a u stanu su… »

Hrvati Prikupljaju Oružje: Pregovaraju o kupovini ovog MOĆNOG raketnog sistema (VIDEO)

Telegraf 08.01.2016
Oružane snage Hrvatske su ulaskom u NATO postale deo integrisanog sistema vazdušne i raketne odbrane vojne alijanse (NATINAMDS), te je u cilju ispunjavanja preuzetih obaveza nabavljena odgovarajuća oprema. Hrvatska pregovora sa Norveškom o nabavci… »

Hrvati Sude Kapetanu Draganu Za Ratne Zločine! Podignuta optužnica protiv Vasiljkovića

Telegraf 08.01.2016
Protiv Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, podignuta je optužnica, potvrđeno je u Županijskom državnom tužilaštvu u Splitu. Protiv Dragana Vasiljkovića , poznatijeg kao kapetan Dragan , podignuta je optužnica, potvrđeno je u… »

Albanci Digli Frku Zbog Vremenske Prognoze: Kažnjavaju TV jer je Kosovo prikazano kao deo Srbije!

Telegraf 08.01.2016
Bivši albanski premijer i lider opozicione Demokratske partije, Salji Beriša zatražio je da se albanska televizija kazni zbog mape. Albanska televizija Top čenel izazvala je talas negativnih reakcija, pošto je tokom priloga o vremenskoj prognozi … »

Isis Planirao Napade U Novogodišnjoj Noći: Ove zemlje su bile na meti džihadista

Telegraf 08.01.2016
Islamska država je planirala sprovođenje istovremenih atentata u šest zemalja, među kojima je i Austrija. Islamska država planirala je izvođenje napada , tokom novogodišnje noći i u Austriji , prenose danas bečki mediji pisanje turske štampe. … »

Španci Ne Daju Jugoslovenskog Agenta Hrvatima: Bivši udbaš ostaje u španskom zatvoru!

Telegraf 08.01.2016
Španski sud, kojim predsedava sudija Alfons Gevara Markos, zaključio je da nema osnova za zahtev za izručenje Hrvatskoj, jer 72-godišnjeg Vinka Sindičića ne traži Nemačka. Istražni sud u Madridu odbio je da izruči bivšeg agenta jugoslovenske… »