Politika arhiva vesti 08.01.2016

Vučić razgovarao sa Mustafom

Akter 08.01.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče telefonom sa kosovskim premijerom Isom Mustafom. Vučić i Mustafa razgovarali su o primeni Briselskog sporazuma, o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine i o nastavku dijaloga sa… »

Cipras će uskoro posetiti Srbiju

Večernje novosti 08.01.2016
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić će početkom februara u Atini ugovarati susret premijera naše zemlje i Grčke. Grčki stav o Kosovu biće glavna tema sastanka sa srpskim vrhom. JEDNA od prvih diplomatskih misija ministra spoljnih poslova Ivice… »

Pajtićeva inicijativa neozbiljna

Alo 08.01.2016
Povodom inicijative predsednika DS-a Bojana Pajtića da sve proevropski orijentisane opozicione stranke potpišu sporazum o predizbornoj saradnji kojim bi se obavezale da nakon izbora neće sarađivati sa Aleksandrom Vučićem, predsednik Narodnog pokreta… »

Tomina saradnica se verila

Alo 08.01.2016
U novu godinu zamenica šefa informativne službe predsednika Tomislava Nikolića ušla je sa lepim vestima. Naime, lepa Tomina saradnica je na svom Fejsbuk profilu objavila da se verila sa svojim izabranikom Milanom Ristićem. Mnogobrojni prijatelji sa… »

Kena finansira Tamaru Đurić

Alo 08.01.2016
Radoslav Milojičić Kena, šef centralnog izbornog štaba DS-a i predsednik opštine Smederevska Palanka, i bivša učesnica rijalitija “Farma” Tamara Đurić uživali su zajedno u noćnom provodu. Ako je suditi po fotografiji koju je Đurićeva… »

Zaštićeni svedok

Kurir 08.01.2016
Funkcioner jedne partije završio je na trežnjenju u bolnici pošto se previše napio za Novu godinu… »

Nećemo dozvoliti da bilo kakvi intervjui pokvare naše odnose

Danas 07.01.2016
Mehmet Kemal Bozaj, ambasador Turske u Srbiji, govori za Danas Verujemo da vlasti u Srbiji razmatraju otvaranje konzulata Turske u Novom Pazaru u pozitivnom svetlu * Predsednik Nikolić je veoma iskusan i cenjen državnik * I Srbija i Turska cene dela, a… »

Vlada Srbije ćuti o statusu Marka Đurića

Danas 07.01.2016
Zašto se produžava rok vršiocima dužnosti više nego što zakon dozvoljava Udovički: Slabosti sistema provere kvalifikovanosti kandidata za funkciju otežavavaju pronalaženje odgovarajućih kadrova. Beograd - - Vlada Srbije već više od dve sedmice… »

Jahjaga na Božić posetila srpsku porodicu

Blic 07.01.2016
Kosovska predsednica Atifete Jahjaga posetila je danas na Božić porodicu Miloša Maksimovića u Gračanici i čestitala praznik. Jahjaga je, kako je saoppštio njen kabinet, poželela da godina koja predstoji donese snagu, upornost i odlučnost u… »

Poslanici samo jedan vikend u klupama

Danas 07.01.2016
Koliko je prošle godine radila Narodna skupština Srbije Od 12 meseci skupština zasedala samo jednom poslednjeg četvrtka u mesecu, čime su izbegavana poslanička pitanja vladi. Beograd - - Poslanici Skupštine Srbije tokom prošle godine radili su… »