Regioni arhiva vesti 08.01.2016

Tri saobraćajne nezgode tokom praznika

Jugmedia 08.01.2016
VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju, od 06. do 07. januara ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode, saopštila je danas vranjska policija. Jedno lice je zadobilo lake telesne povrede, a jedan vozač je zadržan zbog… »

Aktuelno: "Sačuvajmo Republiku Srpsku"!

iKragujevac 08.01.2016
Danas u 14 časova, ispred kafane „Balkan“, Gradski odbor Zavetnika u Kragujevcu je održao konferenciju za javnost u okviru kampanje „Sačuvajmo Republiku Srpsku“. Veliki broj građana podržao je proglas „Sačuvajmo Republiku Srpsku“, u… »

Dve osobe pronađene mrtve u snegu

RT Kragujevac 08.01.2016
Dve osobe Jelica Stevanović iz Lomnice i Milorad Živanović (68) iz Siljevice, sela u opštini Rekovac, pronađene su mrtve u snegu. Njihove kuće nisu bile zavejane i odsečene od sveta, kako se spekulisalo, tvrde nadležni u ovoj opštini i ističu da… »

POTVRĐENO: Zdravko Čolić peva za Dan grada

Jugmedia 08.01.2016
VRANJE – Tradicionalni besplatni koncert za Dan grada, u Vranju ove godine 30. januara održaće velika muzička zvezda Zdravko Čolić, potvrdio je danas za JuGmediu gradonačelnik Zoran Antić. Koncert će biti održan u Hali sportova 30.januara, a… »

Koncert Arhangela povodom Božića i prvog rođendana

iKragujevac 08.01.2016
Vokalno instrumentalni sastav ''Arhangeli'' sutra će održati božićni koncert u holu Druge kragujevačke gimnazije. Koncert sa bogatim i raznovrsnim muzičkim programom, Arhangeli organizuju povodom Božića i prvog rođendana ove grupe. U programu… »

Niš: Skandali ruše fotelju

Večernje novosti 08.01.2016
Direktorki Doma za učenike srednjih škola Sandri Popović preti smena. U javnosti se za Dom poslednjih meseci vezivalo nekoliko skandala i potresnih priča. NIŠ - Kako "Novosti" nezvanično saznaju, za danas, prvog radnog dana nakon Božića, u 13… »

Nema gripa odjavljena epidemija malih boginja

Jugmedia 08.01.2016
NIŠ/PROKUPLJE -Na području Nišavskog i Topličkog okruga nisu registrovani slučajevi oboljevanja od sezonskog gripa, rekao je danas profesor Medicinskog fakulteta u Nišu Branislav Tiodorović. Prema njegovim rečima, nije isključena mogućnost da… »

PRIJAVA KANDIDATA JE POČELA: Plivanje za "Krst časni"!

iKragujevac 08.01.2016
Na jezeru u Šumaricama i ove godine će na Bogojavljenje biti organizovana duhovno sportska manifestacija ''Plivanje za Krst časni''. Prijavljivanje kandidata je već počelo i trajaće do 13. januara. Pošto se i ove godine očekuje veliki broj… »

Čačani tuže Ministarstvo poljoprivrede: Moljac pojeo krompir i svu zaradu!

Večernje novosti 08.01.2016
Povrtari iz više sela u okolini Čačka traže odštetu od Ministarstva poljoprivrede. Tvrde da država nije reagovala na pojavu štetočine, šteta 44 miliona dinara. Više proizvođača krompira iz Baluge, Zablaća i Goričana tužilo je Republiku… »

Pošteno je radio 33 godine, a zbog para rukavica sa buvljaka dobio je OTKAZ

Blic 08.01.2016
Slavoljub Žarković iz Kragujevca ima 64 godine. Posao je izgubio u decembru 2004. godine zbog dve gumene rukavice koje je, kaže, kupio na buvljaku. Vrede - 35 dinara! Ovaj metalac, mašinbravar i „univerzalni radnik“ u „Zastavi“ je radio od… »