Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Zatvorena fabrika u Bariču zbog većeg nivoa amonijaka

Kurir 11.01.2016
OBRENOVAC - Zbog povećane koncentracije amonijaka u Kolubari zatvorena je obrenovačka fabrika za preradu vode u Bariču, a prema rečima gradskih čelnika, većina stanovnika trenutno ima vodu i zdravlje ljudi nije ugroženo. Stanovnici se trenutno… »

Udes U Nemanjinoj: Desetoro povređenih u sudaru autobusa i dva automobila

Blic 11.01.2016
U sudaru GSP autobusa, putničkog vozila i taksija koji se dogodio u Nemanjinoj ulici kod broja 11 povređeno je deset osoba. - Sudar se dogodio oko 10.50 sati u Nemanjinoj ulici u smeru ka Slaviji. Devet osoba je prevozeno u Urgentni centar i saobraćaj… »

Podela Vaučera: Besplatna škola plivanja za školarce

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Podela vaučera sa kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta, koja je organizovana u okviru besplatni programa za učenike, počela je danas i trajaće do 25. januara. Gradski… »

Bez saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu

Blic 11.01.2016
U Beogradu je sinoć i prethodnog dana bilo mirno, a tokom noći nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je portparol Hitne pomoć Nada Macura. Ona je precizirala da je Hitna pomoć prethodne noći intervenisala 121 put od čega je šest… »

Vozila GSP šarenolika i pored odluke Grada: Tek svaki šesti autobus crven

Blic 11.01.2016
Od 1. januara Grad je na osnovu letošnje odluke počeo da uvodi crvena vozila gradskog prevoza, a prema trenutnom spoljašnjem izgledu voznog parka GSP-a i privatnika, taj posao neće biti nimalo lak ni jeftin. Za razliku od tramvaja i trolejbusa koji su… »

Potrošači na grejnim područjima Mirijevo i Dunav do sutra bez grejanja »

Studio B 11.01.2016
Pojedini potrošači na grejnim područjima Mirjevo i Dunav će u popodnevnim i večernjim satima biti bez grejanja zbog sanacije kvara na delu magistralnog toplovoda toplane „Mirjevo", saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane". Bez grejanja će… »

Pukla cev na Starom gradu »

Studio B 11.01.2016
Stanari Ulice Đure Daničića kao i u Šafarikovoj ulici danas su bez vode do 15 sati zbog pucanja vodovodne cevi. Cev je pukla u Ulici Đure Daničića i trenutno se radi na sanaciji. Zbog istog kvara zatvorena je i voda u Šafarikovoj ulici 30 minuta… »

Plivanje po krst na Adi, u Zemunu...

Večernje novosti 11.01.2016
Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje će u utorak 19. januara tradicionalno biti obeležen širom prestonice. PROSLAVA velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja, u utorak 19. januara, i ove godine tradicionalno će biti obeležena plivanjem za… »

Odgovor Pio Fonda: Evo zbog čega Beograđanin nije mogao da uspostavi vezu

Blic 11.01.2016
Beograđanin Zoran Vesić javio se redakciji "Blica" da se požali kako više od 250 puta nije uspeo da uspostavi vezu sa PIO fondom. Evo odgovora iz PIO fonda zbog čega. - Uz izvinjenje vašem čitaocu i ostalim građanima koji poslednjih dana nisu… »

Sačuvajmo institucije – „Proleće”, „Kolarac” i „?”

Politika 11.01.2016
Nema „Politika” dovoljno stranica da bismo pobrojali sve nostalgične razloge zašto ne treba dirati kafanu „Proleće”, već je ostaviti onakvom kakva jeste; sve sa kockastim stolnjacima, konobaricama u borosanama, menijem i cenama kakve jesu… »