Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Horor Kod Ostružnice: Telo vozača izvučeno iz reke posle nekoliko sati potrage

Blic 11.01.2016
Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu došlo je do udesa u kome su učestvovala tri kamiona. Kabina jednog kamiona je od siline udara završila u reci. Telo vozača Gorana B. (40) iz Požarevca, koji je izazvao sudar izvučeno je iz reke nakon više od… »

OPLjAČKANA SRPSKA CRKVA NA KIM: Polomili prozor, ušli i odneli pare!

Pravda 11.01.2016
GRAČANICA – Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Član crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 časova primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen… »

Sudar automobila i autobusa u Beogradu

Akter 11.01.2016
U sudaru autobusa GSP-a i dva automobila u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je obustavljen u smeru ka Slaviji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, do udesa je došlo oko 10.50 kod Nemanjine 11 u… »

Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora beogradske Komore

Večernje novosti 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama ostetio tu komoru. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg… »

Otmica male Maše: Majka se borila kao lavica

Mondo 11.01.2016
Detalje dramatične otmice dvogodišnje Maše Prenković i hapšenja Francuza otmičara ispričali su danas pred Specijalnim sudom svedoci, saobraćajni policajac i Mašine komšije iz beogradskog naselja Braće Jerković. Foto: Screenshot/MUP Srbije "… »

Stravični okršaj maloletnika: Zaklan dečak u Vršcu

Mondo 11.01.2016
U noći između nedelje i ponedeljka, u Ulici Dimitrija Tucovića, dogodilo se ubistvo i pokušaj ubistva maloletnika u Vršcu. Foto: Istock/Getty images Dve grupe maloletnika, od 15 do 17 godina su se posvađale. Jedan maloletnik P. N. (17) izvadio je… »

Nova optužnica za logor "Musala"

Večernje novosti 11.01.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je danas optužnicu protiv pripadnika 4. bataljona vojne policije Armije BiH Edhema Žilića za nečovečno postupanje nad zarobljenim civilima srpske i hrvatske nacionalnosti. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine… »

Užas U Vršcu: Maloletnik ubio dečaka, a njegovog druga izbo nožem

Blic 11.01.2016
Sedamnaestogodišnji dečak je nakon sukoba u ulici Dimitrija Tucovića u Vršcu nožem ubio šesnaestogodišnjaka, a njegovog druga ranio u stomak. Ubistvo se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka posle ponoći. Maloletnik P.N.(17) je bio sam… »

Leskovac: Uhapšen zbog psihičkog maltretiranja supruge

Večernje novosti 11.01.2016
Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu. Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu. … »

PUCNjAVA U BOGATIĆU: Policajac ne progovara

Večernje novosti 10.01.2016
Više javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša Tadića (28), koji se tereti za krivično delo pokušaj ubistva. VIŠE javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv… »