Izvor: Akter/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Pronađeno telo vozača kamiona koji je upao u Savu

Akter 11.01.2016
Ronioci Žandarmerije našli su vozača kamiona koji je posle saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu upao u Savu. "Pronađeno je telo", rečeno Tanjugu u MUP-u. Potraga je trajala nešto duže od tri sata. Nesreća se dogodila na Ostužničkom… »

Obijena crkva Sv. Dimitrija u Sušici

Akter 11.01.2016
Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. GRAČANICA - Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja… »

Sudar automobila i autobusa u Beogradu

Akter 11.01.2016
U sudaru autobusa GSP-a i dva automobila u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je obustavljen u smeru ka Slaviji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, do udesa je došlo oko 10.50 kod Nemanjine 11 u… »

Podignuta optužnoca protiv Milana Jankovića

Akter 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića. Optužnica je podignuta zbog sumnje da je Janković zloupotrebama oštetio tu komoru, rečeno je danas Tanjugu u tom… »

Nova optužnica za logor "Musala"

Akter 11.01.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je danas optužnicu protiv pripadnika 4. bataljona vojne policije Armije BiH Edhema Žilića za nečovečno postupanje nad zarobljenim civilima srpske i hrvatske nacionalnosti u prostorijama sportske hale "Musala"… »