Izvor: Alo arhiva vesti 11.01.2016

Pronađene mačete, bombe,oružije, četvoro uhapšenih

Alo 11.01.2016
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u nastavku akcije kodnog naziva Damask, lišili tri osobe slobode i pretresli tri objekta u Velikoj Kladuši i uhapsili jednu osobu na području Turske takođe iz Velike… »

Grupa izbeglica iskakanjem iz voza pokušala beg

Alo 11.01.2016
Oko dvadeset izbeglica iskočilo je jutros iz voza koji ih je prevozio ka Slavonskom Brodu, ali su brzom intervencijom policije uhvaćeni i usmereni u tranzitni centar. Incident se dogodio oko 8,30 sati, potvrdila je za Hinu portparolga Policijske uprave… »

Uhapšen sekretar ministarstva bezbednosti

Alo 11.01.2016
U jutrošnjoj akciji SIPA-e, zbog ometanja istrage u krivičnom postupku koji vode Tužilaštvo BiH i Osnovni sud u Prištini protiv Nasera Keljmendija, uhapšen je Bakir Dautbašić, dugogodišnji sekretar Ministarstva bezbednosti BiH. Dautbašić je… »

Vetar čupao drveće u Banjaluci (FOTO)

Alo 11.01.2016
Jak olujni vetar zahvatio je danas Banjaluku gde je čupao drveće, lomio grane, dizao metalne konstrukcije. Iz Vatrogasne jedinice u Banjaluci potvrdili su Srni da od poslepodneva imaju mnoštvo intervencija na terenu. Više detalja o posledicama… »

Otkriveno 20 migranata u makedonskom kamionu

Alo 11.01.2016
U kamionu skopskih registarskih tablica, na parkingu na benzinskoj stanici u blizini mesta Smokvica, pronađeno je 20 ilegalnih migranata, saopštio je makedonski MUP. Prema saopštenju MUP, juče je prilikom redovne rutinske kontrole u teretnom vozilu sa… »

Aston Martin otvara fabriku u Makedoniji?!

Alo 11.01.2016
Britanski proizvođač luksuznih sportskih automobila "Aston Martin" razmišlja o otvaranju nove fabrike u Makedoniji, objavila je danas agencija Rojters. Visoki predstavnik makedonske vlade je potvrdio da je Makedonija u trci za moguću lokaciju za… »

Na pijaci Arizona izgorelo 480 tezgi i auto

Alo 11.01.2016
U požaru na gradačačkoj pijaci "Arizona" izgorelo je 30 hala sa 480 trgovačkih radnji i putnički automobil, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona. Požar je izbio u 4.40 časova, a lokalizovale su ga, nakon više… »

Bosanka se porodila u liftu

Alo 11.01.2016
U Ulici Filipa Višnjića u Bijeljini žena se porodila u liftu, a ona i beba zbrinuti su na Ginekološko-akušerskom odeljenju bolnice u ovom gradu. Hitna pomoć Doma zdravlja u Bijeljini sinoć je oko 20 časova primila poziv da se u liftu porodila… »

Sin Miroslava Ilića dolazi da upozna oca!

Alo 11.01.2016
Devin Antonović doputovaće u Beograd jer želi da se vidi s Miroslavom, koji i dalje ne želi da fa prizna. Devin Antonović (30), vanbračni sin folk pevača Miroslava Ilića, krajem nedelje će iz Njujorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako… »

Jednu ženu ubio, drugu ranio

Alo 11.01.2016
Pedesetogodišnji muškarac ubio je svoju majku, a rođenu sestru teško povredio u kući na području Kutinske Slatine. Muškarac je sedamdesetosmogodišnjoj ženi naneo nekoliko ubodnih rana oštrim predmetom. Povređena žena (56) prevezena je u… »