Izvor: Beta video arhiva vesti 11.01.2016

LSV predao zahtev za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetu

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Nekoliko stotina pristalica Lige socijaldemokrata Vojvodine održalo je danas protestnu šetnju od Trga Nikole Pašića do Ustavnog suda u Beogradu gde su predali inicijativu za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetskom sistemu i Zakona o… »

Obradović: NUNS podnosi prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovićaa

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović izjavio je da će NUNS danas podneti prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića kako bi se utvrdilo kako je došao do saznanja da će biti… »

Petrov: Imena budućih ministara do kraja sedmice

Beta video 11.01.2016
ZAGREB - Lider Mosta Božo Petrov izjavio je danas da bi imena budućih ministara hrvatske vlade trebalo da budu poznata najkasnije do kraja sedmice. ``Verujem da imena kandidata mogu da budu usaglašena u narednih dan-dva, a najkasnije do kraja… »

Tasovac: Ministarstvo brine o arhivskoj gradji

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD- Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac izjavio je danas da to ministarstvo brine o arhivskoj gradji svih institucija kulture, kao i privatizovanih medija, navodeći kao primer novinsku agenciju Tanjug. ``Naravno. To smo pokazali prilikom… »

Niz primedbi Dragana J. Vučićevića

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Konferenciju za novinare u beogradskom Medija centru obeležila je oštra rasprava urednika ``Informera`` Dragana J. Vučićevića i ostalih novinara. Vučićević je imao niz primedbi na krivičnu prijavu i rekao je da je puna nelogičnosti… »

Gligorijević: Osećanje strahovlade

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Novinarka nedeljnika ``Vreme`` Jovana Gligorijević ocenila je da je ključna stvar to što je ministar unutrašnjih poslova znao da je podnosilac prijave stupio u kontakt sa Obradovićem što kako je navela, ``doprinosi osećanju strahovlade.``… »

Bodrožić: Situacija je veoma ozbiljna

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Potpredsednik tog novinarskog udruženja Željko Bodrožić ocenio je da je nakon objavljivanja prijave protiv ministra Stefanovića ``situacija veoma ozbiljna`` jer taj dokument, kako je naveo, govori ``koliko se nezakonito radi u delu… »

Obradović: NUNS zabrinut zbog prisluškivanja novinara

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović je rekao da je NUNS održao danas vanrednu sednicu i izrazio veliku zabrinurtost zvog prosluškivanja novinara u Srbiji bez ikakvog zakonskog osnova. (CH 4)… »

Obradović: Konsultovao sam se sa Šabićem i Jankovićem

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović je rekao da se konsultovao sa poverenikom za informacije od javnog značaja Rodoljubom Šabićem i zaštitinikom građana Sašom Jankovićem. „Stav i Šabića i… »

Satanak Vučića i Rogozina

Beta video 11.01.2016
BEOGRAD - Sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i zamenika premijera Rusije i kopredsedavajućeg rusko-srpskim Mešovitim komitetom Dmitrija Rogozina. (pokrivalice)… »