Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Obrenovac U: Kolubari amonijak pet puta veći od dozvoljenog, fabrika vode u Bariču zatvorena

Blic 11.01.2016
Zbog prisustva pet puta veće količine amonijaka u sirovoj vodi, u okviru fabrike vode u Bariču, ta fabrika je privremeno isključena. Ekipe Zavoda za javno zdravlje i "Vodovod i kanalizacija" su na terenu, utvrđuju zbog čega je došlo do povišenog… »

Udes U Nemanjinoj: Desetoro povređenih u sudaru autobusa i dva automobila

Blic 11.01.2016
U sudaru GSP autobusa, putničkog vozila i taksija koji se dogodio u Nemanjinoj ulici kod broja 11 povređeno je deset osoba. - Sudar se dogodio oko 10.50 sati u Nemanjinoj ulici u smeru ka Slaviji. Devet osoba je prevozeno u Urgentni centar i saobraćaj… »

Podela vaučera za besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce

Blic 11.01.2016
Sekretarijat za sport i omladinu otpočeo je danas podelu vaučera sa kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta, koja je organizovana u okviru besplatnih programa za učenike. Gradski… »

Bez saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu

Blic 11.01.2016
U Beogradu je sinoć i prethodnog dana bilo mirno, a tokom noći nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je portparol Hitne pomoć Nada Macura. Ona je precizirala da je Hitna pomoć prethodne noći intervenisala 121 put od čega je šest… »

Vozila GSP šarenolika i pored odluke Grada: Tek svaki šesti autobus crven

Blic 11.01.2016
Od 1. januara Grad je na osnovu letošnje odluke počeo da uvodi crvena vozila gradskog prevoza, a prema trenutnom spoljašnjem izgledu voznog parka GSP-a i privatnika, taj posao neće biti nimalo lak ni jeftin. Za razliku od tramvaja i trolejbusa koji su… »

Potrošači na Dorćolu i u Mirijevu večeras bez grejanja

Blic 11.01.2016
Zbog sanacije kvara na delu magistralnog topovod toplane „Mirjevo”, danas u popodnevnim i večernjim časovima, bez grejanja biće potrošači iz naselja Mirijevo i potrošači koji se snabdevaju iz toplane "Dunav". Bez grejanja biće žitelji… »

Pukla cev na Starom gradu: Stanari Ulica Đure Daničića i Šafarikove bez vode do 15 sati

Blic 11.01.2016
Stanari Ulice Đure Daničića kao i u Šafarikovoj ulici danas su bez vode do 15 sati zbog pucanja vodovodne cevi. - Cev je pukla u Ulici Đure Daničića i trenutno se radi na sanaciji. Zbog istog kvara zatvorena je i voda u Šafarikovoj ulici 30 minuta… »

Odgovor Pio Fonda: Evo zbog čega Beograđanin nije mogao da uspostavi vezu

Blic 11.01.2016
Beograđanin Zoran Vesić javio se redakciji "Blica" da se požali kako više od 250 puta nije uspeo da uspostavi vezu sa PIO fondom. Evo odgovora iz PIO fonda zbog čega. - Uz izvinjenje vašem čitaocu i ostalim građanima koji poslednjih dana nisu… »

Ogorčeni Beograđanin: Zvao sam više od 250 puta PIO fond u Nemanjinoj i niko nije podigao slušalicu!

Blic 11.01.2016
- Od devet sati jutros pa do 13.10 uporno sam zvao PIO fond u Nemanjinoj ulici i to brojeve koji su napisani na kartici koju sam dobio kada sam predao dokumenta za penziju. Zvao sam više od 250 puta i niko mi se nije javio - kaže za “Blic”… »

Dođite Da Uživate: Repriza 4D projekcije o umetnosti sa Kosova i Metohije na zgradi Starog dvora

Blic 11.01.2016
U okviru projekta „Kulturizacija”, 12. i 13. januara, kao poklon grupe „OHillusions”, povodom pravoslavne Nove godine biće održana repriza 4D projekcije „Srpska srednjovekovna umetnost na Kosovu i Metohiji”. Projekcija će se održati od… »