Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Priznanja Niša: General dobio 100.000 dinara, od toga kupuje kinder jaje i čokoladu, ostalo DELI SIROMAŠNIMA

Blic 11.01.2016
Komandantu Kopnene vojske general-potpukovniku Milosavu Simoviću, predsedniku Krovne organizacije mladih Marjanu Cvetkoviću, kompozitoru, pesniku i vokalnom solisti Dragoslavu Mihajloviću Kanarincu, Osnovnoj školi „Učitelj Tasa“ i Vokalnoj grupi… »

Niš nezakonito potrošio petinu gradskog budžeta

Blic 11.01.2016
Lokalni antikorupcijski forum u Nišu (LAF) predao je policiji i tužilaštvu informaciju da je grad Niš suprotno zakonu potrošio petinu budžeta. Prema podacima Državne revizorske institucije, nezakonito je potrošeno 1.6 milijardi dinara iz budžeta… »

Centar Leskovca bez grejanja zbog curenja vode na toplovodu

Blic 11.01.2016
Stanari najužeg gradskog jezgra Leskovca od sinoć su bez grejanja zbog curenja vode na toplovodu kod Tehnološkog fakulteta, a u JP Toplani obećavaju da će kvar biti popravljen do večeras. - Reč je o dugoročnom curenju od devet kubika na dan na… »

Ponovo: Lopovi ukrali novac iz crkve Svetog Dimitrija u Prištini

Blic 11.01.2016
Nepoznati pocinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Suššici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Clan crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 casova primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen i da je odneta… »

Misterija U Smederevskoj Palanci: Niko ne zna gde je kvar, a uvedene restrikcije vode

Blic 11.01.2016
Meštani Smederevske Palanke od Božića ponovo imaju problema sa snabdevanjem vodom. Noćne restrikcije su na snazi, vode nema od večernjih do jutarnjih sati. Kako kažu u JKP Vodovod, problem je u gubicima veće količine vode u mreži. Po svemu… »

Monstruozno: Lovci u Kraljevu ubijaju i kućne ljubimce

Blic 11.01.2016
Udruženje za zaštitu životinja “Spaske” upozorilo je lovačka udruženja da ne ubijaju pse i mačke u sezoni lova. Kao primer naveli su da je u poslednje vreme u okolini Kraljeva pronađeno nekoliko zaklanih i ubijenih mačaka i to na mestima kuda… »