Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 11.01.2016

Trifunović: Uskoro jedinstveni naprednjaci, Drašković tera po svojem

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Poverenik Srpske napredne stranke (SNS), Igor Trifunović izjavio je za Glas zapadne Srbije da je na početku današnje sednice Skupštine grada Čačka Foto: Glas zapadne Srbije njegov stranački kolega Bojan Drašković, podneo spisak i… »

Neverovatna oluja - verar čupa drveće i ruši betonske stubove

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Prijepolje - Olujni vetar koji bez prestanka duva od 17 sati u prijepoljskom selu Kamena Gora, čupao je betonske bandere, stoletne Foto: Lana Stošić/ Mondo/ Ilustracija smrče, reklamne table i saobraćajne znake, rekao je za Glas zapadne Srbije… »

Od danas i elektronska prijava poreza

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Poreski obveznici će od danas moći elektronski da podnose još šest novih prijava, a puna primena elektronskog sistema za poreske prijave počeće 1. marta ove godine. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Direktorka Poreske uprave Dragana Marković… »

Pronađen kombi, pečenja nema

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Gornji Milanovac - Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu Pečenjara "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, foto: Glas zapadne Srbije pronađen je u nedelju uveče… »

Jugović - Vulin nema dva mišljenja

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Aleksandar Vulin nije čovek koji ima jedno mišljenje pre podne, a drugo posle podne, kaže u izjavi za Danas potpredsednik Foto: Glas zapadne Srbije Pokreta socijalista (PS) Bratislav Jugović, dodajući da je predstojeći razlog sastanka sa Srpskom… »

I čačanski novinari ne kleče

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Novinarima treba omogući da objektivno i pravovremeno informišu građane o svim pitanjima koja su za njih značajna i na taj način kontrolišu rad… »

Policija u TOČ-u zbog navodnog sukoba ?

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čačak - Policijska uprava u Čačku pozvala je danas bivšeg direktora Trističke organizacije Čačka (TOČ) Mikana Stevanića na razgovor zbog navodnog sukoba Bivši i sadašnji direktor - foto GZS i tuče sa sadašnjim direktorom ove ustanove… »

Za vikend Pršutijada

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Čajetina - Od 15. do 17. januara u Mačkatu će se održati 16. po redu sajam suvomesnatih proizvoda, takozvana Pršutijada, saopštila je Turistička organizacija Zlatibora. Foto: TO Zlatibor Pršutijada spada u red nacionalnih manifestacija koju poseti… »

Matijević zainteresovan za Čigotu, Cepter i Kostić za Anemiju, Nemci za Zlatar

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Privatizacija 14 banja i specijalnih bolnica u Srbiji ponovo će biti pokrenuta ove godine, jer je u 2015. godine obustavljena zbog sudskih sporova Foto: phone-travel.com oko vlasništva koje država vodi sa Fondom PIO. Ministar privrede Željko Sertić… »

Katastar: stop korupciji

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Republički geodestski zavod od 18. januara uvodi u svim svojim katastarskim jedinicama u Srbiji projekat e-pisarnice, Direktor RGZ Borko Drašković, foto: ekapija.com sa ciljem da se stane na put korupciji u katastarskim poslovima. Već od narednog… »