Izvor: iKragujevac/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

KG: Opozicija tražila sednicu po hitnom postupku, Urošević odbio

iKragujevac 11.01.2016
Odborničke grupe „Zajedno za Šumadiju“ i „Demokratska stranka“ uputile su danas predsedniku Skupštine grada Kragujevca, Milanu Uroševiću, zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta po hitnom postupku. Plan opozicije je bio razmatranje… »

KG: Ceo centar grada sutra bez struje!

iKragujevac 11.01.2016
12.01.2016.godine: -Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Vladimira Bulatovića Viba, Milenka Jovanovića… »

Kragujevčani, od danas i elektronska prijava poreza!

iKragujevac 11.01.2016
Poreski obveznici u Srbiji od danas mogu elektronski da podnose još šest novih prijava, a potpuna primena elektronskog sistema za poreske prijave počeće 1. marta ove godine, rečeno je u Poreskoj upravi Ministarstva finansija. Iz Poreske uprave… »

KRAGUJEVČANI, BEZ BRIGE: Nema gripa kod nas!

iKragujevac 11.01.2016
U Kragujevcu još uvek nema virusa gripa, mada su poslednjih desetak dana, kod građana uočene prehlade sa simptomima infekcije gornjih disajnih puteva. Tegobe slične gripu nisu opasne i mogu se uspešno izlečiti u kućnim uslovima, kažu doktori Doma… »

KRAGUJEVAC: Sve je spremno za investiciju od 5 miliona evra

iKragujevac 11.01.2016
Grad Kragujevac raspisao je tender za projektanta idejnog rešenja nove Autobuske stanice, čija će izgradnja početi u 2017. godini između dva kružna toka na ulazu u grad iz pravca Batočine. Vrednost investicije je pet miliona evra, a novac je… »

Topola: 135 miliona dinara za puteve i vodotokove

iKragujevac 11.01.2016
U opštini Topola iz budžeta za 2016. godinu Direkciji za izgradnju opredeljeno je 135 miliona dinara. Najviše sredstava biće izdvojeno za putnu infrastrukturu i za vodoprivredne radove. Tokom prošle godine u opštini Topola urađeni su značajni… »

KG: Poplavljen Erdeč! [FOTO]

iKragujevac 11.01.2016
Naša redakcija dobila je fotografije nastale u naselju Erdeč. Fotografije su nastale u ulici Bogoljuba Cukica. Kako stanari ulice tvrde, a to i fotografije potvrđuju, voda dubine oko 1m poplavila je čitavu ulicu, ulazi u dvorišta i kuće ljudi, koji… »

KRAGUJEVAČKI FIAT AUTOMOBILI: Izvoz u Kazahstan?!

iKragujevac 11.01.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da bi nakon 15. januara moglo doći do dogovora o izvozu vozila iz fabrike „Fiat“ u Kragujevcu u Kazahstan. Vučić je rekao da je zamenika ruskog premijera Dmitrija Rogozina na današnjem sastanku… »

KUĆNI TEST: Proverite da li je sve u redu s vašom štitnom žlezdom

iKragujevac 11.01.2016
Ako sumnjate da nešto nije u redu s vašom štitnom žlezdom, ne morate da radite analizu hormona. Testirajte se sami, kod kuće. Možemo reći da su bolesti štitne žlezde prava pošast modernog doba, naročito kod žena. Poremećaji u radu ove… »

Postanite otac bez muke

iKragujevac 11.01.2016
Vodite ljubav sa partnerkom dva puta u sat vremena. Tako ćete povećati šanse za očinstvo čak tri puta. Mnoštvo je informacija o načinima za povećanje plodnosti - od hrane koju treba konzumirati do poza koje "garantuju" željeno potomstvo. Ali… »