Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Niš ne kleči:Profesija koja ima kičmu

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Protestima novinara pod nazivom „Niš ne kleči“ večeras su se na platou ispred Narodnog pozorišta pridružili i predstavnici Udruženja predsednika skupštine stanara. Kako je pojasnila Zorica Miladinović, dugogodišnja novinarka… »

General Simović junak i u miru – poklonio svoju nagradu siromašnima (FOTO i VIDEO)

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Komandant Kopnene vojske general potpukovniku Milosav Simović još jednom je pokazao svoju humanost poklonivši novčani deo nagrade „11.januar“ u iznosu od 100.000 dinara najsiromašnijim porodicama na području grada Niša. U kategoriji… »

Nikad nije kasno za Pinkove i Zvezde Granda u Vlasotincu

Jugmedia 11.01.2016
VLASOTINCE – Pravoslavnu Novu godinu Vlasotinčani će dočekati uz Pinkove, Zvezde granda ali i učesnike emisije „Nikad nije kasno“. Sve to na platou ispred zgrade opštine, u sredu 13.januara, gde se tradicionalno, dočekuje pravoslavna Nova… »

Komunalna policija obezbeđuje Cecin koncert

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Koncert Ceca Ražnatović na Trgu kralja Milana za doček srpske Nove godine obezbeđivaće komunalna policija a očekuje se prisustvo između 30 i 40 hiljada građana. Gradonačelnik Zoran Perišić izjavio je da su komunalne policajce… »

LAF: Petina gradskog budžeta nepravilno potrošena

Jugmedia 11.01.2016
Niš – Lokalni antikorupcijski forum u Nišu (LAF) pozvao je nadležne državne organe da reaguju u okviru svojih ovlašćenja povodom niza nepravilnosti u planiranju, prihodovanju i trošenju budžeta grada Niša za 2014. godinu koje je utvrdila… »

Isključeno grejanje u centru Leskovca

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Radnici gradske „Toplane“ još od sinoć pokušavaju da poprave curenje vode na starom sistemu kod Tehnološkog fakulteta zbog čega je isključeno grejanje u samom centru Leskovca. Radijatori su hladni u čitavom centru grada, grejanja… »

Protesti novinara u Leskovcu obeležili “posmatrači”

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Svega petoro novinara, uz prisustvo tridesetak Leskovčana, prisustvovalo je večeras potestu “Novinari ne kleče” na Širokoj čaršiji u u centru Leskovcu. U ime svoje profesije protestovali su dopisnik B92, Južnih vesti, Jugmedie… »

Ceca ipak peva za doček srpske Nove godine

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Obožavaoci poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović posle večerašnjeg šoka mogu da odahnu jer je potvrđeno da će ona ipak pevati na Trgu kralja Milana za doček srpske Nove godine. Večeras je protutnjala infomacija da je nastup… »

Dvadesetak novinara na skupu „Novinari ne kleče“

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Drugi po redu skup „Novinari ne kleče“ održan je večeras u Vranju ispred zgrade Skupštine grada. Ovoga puta je broj okupljenih brojeva manji nego na prvom skupu. Novinari su nosili i transparente sa porukama upućenim ministru… »

Doček Pravoslavne Nove godine u Gadžinom Hanu

Jugmedia 11.01.2016
GADŽIN HAN – Doček pravoslavne Nove godine po tradiciji biće organizovan u noći između 13. i 14. januara i u Gadžinom Hanu. Početak zabave na platou ispred opštine zakazan je za 20 časova, a do 22 časa kada će uslediti vatromet, posetioci… »