Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 11.01.2016

Akcija U Velikoj Kladuši: Uhapšene 3 osobe sa zastavama Islamske države

Kurir 11.01.2016
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (Sipa) danas su u uhapsili tri osobe, kod kojih je pronađeno oružje i zastava Islamske države. Sipa je saopštila da su pretreseni objekti na tri lokacije "s ciljem pronalaska i privremenog… »

Pretresi I Hapšenja U Sarajevu: Radončićevi ljudi radili za narko-bosa Keljmendija!

Kurir 11.01.2016
SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) uhapsili su jutros Bakira Dautbašića i Bilsenu Šahman, koji su osumnjičeni za ometanje rada pravosuđa u predmetu protiv Nasera Keljmendija. Dautbašić je dugogodišnji sekretar… »

(Foto) Izgorelo Pola Pijace Arizona: Bez posla ostalo 1000 ljudi, vatra progutala 480 trgovina!

Kurir 11.01.2016
BRČKO - Veliki požar zahvatio je jutros objekte na Gradačačkoj pijaci, koja je smeštena na razmeđi opštine Gradačac i teritorije Brčko Distrikta, u blizini velike pijace Arizona. U požaruje izgorelo 30 hala, sa ukupno 480 trgovina. Požar je… »

Drama U Bijeljini: Žena se porodila u liftu, kad je došla Hitna bebi već virile nogice!

Kurir 11.01.2016
BIJELJINA - Sinoć u 20.20 sati Hitna pomoć Bijeljina dobila je paničan poziv jednog sugrađana koji je rekao da se žena porodila u liftu, u ulici Filipa Višnjića. “Naša ekipa je krenula odmah po prijemu poziva, na lice mesta gde zatičemo… »

Podgoričanin Baš Nadrljao: Mora u zatvor zbog alimentacije, iako je dokazao da nije otac deteta!

Kurir 11.01.2016
PODGORICA - Uprkos rezultatu DNK testa koji je pokazao da nije biološki otac deteta koje je rođeno u braku sa bivšom suprugom, četrdesetogodišnji Podgoričanin je zbog neplaćanja alimentacije osuđen na dvomesečnu robiju i novčanu kaznu. Za… »

Smanjuje Se Talas Izbeglica: Za vikend ih u Makedoniju ušlo samo 715

Kurir 11.01.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije izdalo je u protekla 24 sata potvrde za 830 migranata, što je daleko manje u odnosu na proteklih nekoliko meseci tokom kojih je prosečno dnevno ulazilo oko 1500 migranata. Od 1. januara u Makedoniju je ušlo… »

Zlatni Rat Nije Više Isti: Snažan vetar skoro uništio najpoznatiju hrvatsku plažu

Kurir 11.01.2016
Čuvena plaža Zlatni rat promenila je uobičajeni izgled usled snažnog vetra. Moglo bi da se dogodi da na samom vrhu plaže oformi bazen kakav se nije mogao videti poslednjih desetak godina, pišu lokalni mediji. Zbog velikih talasa bile su jedno… »

Tužna Priča Mladića Koji Je Objasnio Besmisao Rata: Oni kao hoće da se otcepe, a mi im kao ne damo

Kurir 11.01.2016
Bahrudin Kaletović iz Tuzle bio je desetar (regrut) Jugoslovenske narodne armije (JNA) i jedan od simbola sukoba u Sloveniji koga je 1991 godine, u jeku raspada Jugoslavije, širom zemlje proslavio televizijski prilog Yutela. U tom trenutku Bahrudin je… »

Beba Umrla Od Infekcije: Porađali žene na prljavim čaršafima flekavim od krvi!

Kurir 11.01.2016
BIJELO POLJE: Danas je u nastavljeno suđenje lekarima belopoljske bolnice u Višem sudu u Bijelom Polju a svedočile su majke beba zaraženih u novembru 2014. godine od kojih je jedna preminula. Prljava kupatila i posteljine koje nisu menjane posle… »

(Foto) Šta Će Na Ovo Da Kažu Gladni U Hrvatskoj: Bacili stotine vekni hleba u đubre!

Kurir 11.01.2016
RIJEKA - Neverovatno je da neko baci na stotine vekni hleba u kontejner za đubre, dok je toliko gladnih u Hrvatskoj. Ovo je jedna od reakcija građana Rijeke koji je fotografiju snimio u subotu popodne na rečkoj pijaci u centru grada. Kontejner je bio… »