Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Zatvorena fabrika u Bariču zbog većeg nivoa amonijaka

Kurir 11.01.2016
OBRENOVAC - Zbog povećane koncentracije amonijaka u Kolubari zatvorena je obrenovačka fabrika za preradu vode u Bariču, a prema rečima gradskih čelnika, većina stanovnika trenutno ima vodu i zdravlje ljudi nije ugroženo. Stanovnici se trenutno… »

Karambol U Nemanjinoj: 9 povređenih u sudaru autobusa 83, automobila i taksija!

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - U sudaru gradskog autobusa, putničkog automobila i taksi vozila u Nemanjinoj ulici u Beogradu danas pre podne povređeno je devet osoba. Sudar se dogodio u 10.50 u Nemanjinoj 11 ulici u Beogradu u smeru ka Slaviji. U sudaru je učestvovao… »

Podela Vaučera: Besplatna škola plivanja za školarce

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Podela vaučera sa kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta, koja je organizovana u okviru besplatni programa za učenike, počela je danas i trajaće do 25. januara. Gradski… »

Mirna Noć U Beogradu: Bez saobraćajki, pomoć lekara najviše tražili asmatičari i srčani bolesnici

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - U Beogradu je sinoć i prethodnog dana bilo mirno, a tokom noći nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je portparol Hitne pomoć Nada Macura. Ona je precizirala da je Hitna pomoć prethodne noći intervenisala 121 put od čega je… »

Popravka Ograde: Do petka radovi na petlji Dobanovci

Kurir 11.01.2016
Od danas do petka, 15. januara, od sedam do 15 sati, na delu auto-puta E-75 i E-70 od petlje Dobanovci do petlje Vodanj, biće izvođeni radovi na popravci elastične odbojne ograde u oba smera, saopštili su "Putevi Srbije". Radovi će biti izvođeni u… »

Komunalci Sprečavali Ilegalnu Prodaju: Zaplenili piratske diskove, naočare za sunce i igračke

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Pripadnici Komunalne policije Beograda sproveli su akciju suzbijanja nedozvoljene ulične prodaje na opštini Stari grad, i tom prilikom, kako je saopšteno danas, pronašli više od 4.000 piratskih diskova, zatim naočare za sunce i dečje… »