Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 11.01.2016

Protest Širom Srbije #NovinariNeKleče: Vučiću, smeni Gašića, a Stefanović da objasni informacije!

Kurir 11.01.2016
Novinari su se ponovo okupili ispred zgrade Vlade Srbije kako bi protestvovali zbog toga što, uprkos najavi premijera Aleksandra Vučića, ministar Bratislav Gašić još nije smenjen. Ovo je treće protestno okupljanje sa zahtevom za smenu ministra… »

I SUTRA TOPLO: Pre podne s kišom, po podne razvedravanje

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - U severnim i centralnim delovima Srbije sutra ujutro se očekuje oblačno s kišom, zatim razvedravanje i pretežno sunčano, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Na jugoistoku veći deo dana biće oblačno, mestimično s kišom, u… »

Tragedija U Preševu: Preminulo dvogodišnje dete iz Sirije

Kurir 11.01.2016
PREŠEVO - Dvogodišnje dete iz Sirije koje je putovalo sa roditeljima i širom porodicom preminulo jutros oko četirti sata u Preševu. Kako je potvrđeno u Prihvatnom centru, dečak je imao urođenu srčanu manu i Daunov sindrom. Zbog srčanih… »

Obradović: NUNS podnosi prijavu protiv ministra Stefanovića

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović izjavio je da će NUNS danas podneti prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića kako bi se utvrdilo kako je došao do saznanja da će biti… »

Radić O Naoružanju Vojske: Podmeću nam fotošopirane fotografije kao naše moćno oružje!

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je danas da su apsolutno neostvarive najave o modernizaciji naoružanja Vojske Srbije (VS) sa postojećim budžetskim izdvajanjima i da takve izjave služe samo za obmanjivanje javnosti u Srbiji. "Nije… »

Skaj Mjuzik Odgovara RTS-U: Nismo odgovorni za reklamu SNS-a koja se pojavila na displeju u Areni

Kurir 11.01.2016
Tokom utakmice Evropskog prvenstva u vatrpolu na displeju u Areni pojavila se sporna reklama SNS-a, a RTS tvrdi da je za to odgovoran "Skaj mjuzik". Tim povodom se oglasila i pomenuta firma. U saopštenju oni su opovrgli tvrdnje Radio televizije Srbije da… »

Nosili Deci Paketiće: Studenti iz Srbije čekali dva sata da uđu na Kosovo

Kurir 11.01.2016
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska carina zaustavila je jutros na prelazu Jarinje autobus sa srpskim studentima iz centralne Srbije koji donose novogodišnje poklon paketiće srpskoj deci na Kosovu i Metohiji i zadržala ih oko dva sata, rekao je član… »

Završen izbor novih članova Visokog saveta sudstva

Kurir 11.01.2016
Visoki savet sudstva objavio je na svom sajtu konačne rezultate sudijskih izbora na kojima je izabrano šest novih članova tog tela. To su sudija Privrednog apelacionog suda Branislava Gorica, sudija Višeg suda u Beogradu Ivan Jovičić, sudija… »

Apel Očajne Beograđanke: Bivši muž mi je oteo 3 dece i odveo ih u Tursku

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Beograđanka Slavica Burmazović na svom Fejsbuk profilu objavila je apel za pomoć jer joj je bivši vanbranćni suprug tusrski državljanin Ejup Jundžu oteo troje dece i odveo ih u Tursku. Ona je u svom apelu za pomoć navela da se otmica… »

Čitajte U Kuriru Bahato: Vučićev kum ukinuo paketiće, a na žurke i parfeme spiskao 6,5 miliona!

Kurir 11.01.2016
Nikola Petrović, direktor EMS, zabranio novogodišnje poklone za decu zaposlenih, ali je zato za darove partnerima dao 1,5 miliona, kalendare 2,4 miliona i fešte 2,5 miliona dinara. BEOGRAD - Uprkos krizi i teškoj finansijskoj situaciji… »