Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Potraga Okončana Tragedijom: Pronađeno telo vozača kamiona koji je sleteo sa Ostružničkog mosta

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu danas je došlo je do direktnog sudara kamiona, a jedan od vozača je od siline udara završio u reci Savi. Ronioci su posle potrage pronašle telo vozača. Vozač je iza sebe ostavio dvoje maloletne… »

Opet Divljaštvo Na Kosovu: Obijena crkva Sv. Dimitrija u Suššici

Kurir 11.01.2016
GRAČANICA - Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Suššici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Član crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 sati primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen i da… »

Otmica Male Maše: Saobraćajni policajac svedočio o hapšenju Francuza

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Očevici otmice male Maše u martu prošle godine u Beogradu i saobraćajni policijac svedočili su danas na suđenju protiv troje francuskih državljana, optuženih da su majci iz ruku oteli dvogodišnju devojčicu i pokušali da pobegnu iz… »

Krvava Noć U Vršcu: Tinejdžer nožem preklao vršnjaka, drugog izbo

Kurir 11.01.2016
VRŠAC - U noći između nedelje i ponedeljka, sat vremema posle ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića dogodilo se ubistvo i pokušaj ubistva između maloletnika u Vršcu. Kako nezvanično saznajemo, dve grupe maloletnika, od 15 do 17 godina, su se… »

Uhapšen Zamenik Javnog Tužioca: Priveden zbog nasilja u porodici

Kurir 11.01.2016
LESKOVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i priveli zamenika osnovnog javnog tužioca D. Đ. (56) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU Leskovac. D… »

Otac Ranjene Policajke: Upozoravao sam MUP da Miloš namerava da ubije moju ćerku Milicu

Kurir 11.01.2016
Molio sam načelnika da mi pomogne jer je zet policajac najavio da će ubiti moje dete, ali on ništa nije uradio, kaže Milosav Kostić. BOGATIĆ - Više javno tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu protiv Miloša Tadića (28), policajca iz… »

U SMRT ZBOG STRAHA I GRIŽE SAVESTI: Dečak ukrao ocu auto, pa se ubio posle udesa!

Kurir 11.01.2016
Sava Jovanov (15) izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je samo lakše povređen njegov drug Dušan N., pa otrčao kući i pucao sebi u glavu iz puške. TITEL - Sava Jovanov (15) iz sela Gardinovci kod Titela ubio se hicem iz lovačke puške posle… »

Urušavanje U Jami Rudnika Leće: Teško povređen rudar

Kurir 11.01.2016
MEDVEĐE - Teško povređeni rudar Goran Ivanović iz Gazdara (53) kod Medveđe, koji je povređen nakon obrušavanja u jami rudnika ‘’Lece’’ se uspešno oporavlja na niškoj neurohiruškoj klinici. Prema poslednjim informacijama koje imamo sa… »

Nišlija Priznao Zločin: Mislio sam da će me napasti, pa sam ga ubio

Kurir 11.01.2016
Prema tragovima na mestu zločina i priznanju osumnjičenog, on je u vikendici ubijenog Nebojše u ataru Knez Sela boravio skoro dva dana. NIŠ - Uplašio sam se da će me Nebojša napasti, pa sam ga udarao flašom dok ga nisam ubio. Ovako je Nišlija D… »

Užasno: U 2015. ubijeno 35 žena i tri bebe!

Kurir 11.01.2016
Vesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća, kaže da je pomoć i savet tokom protekle godine zatražilo oko 3.500 žena. BEOGRAD - Protekla godina ostaće upamćena, nažalost, i po povećanom porodičnom nasilju, u kom su najčešće žrtve žene. U… »