Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Podelili Se: Naprednjaci u Čačku uskoro u dve odborničke grupe

Kurir 11.01.2016
Predsednik gradskog parlamenta Čačka Veljko Negovanović obavestio je danas odbornike da je dobio predlog za formiranje dve nove odborničke grupe iz redova Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera. Jedna odbornička grupa je "Pokrenimo… »

NA LABUDOVOM BRDU: Pronađen kombi pečenjare, ali pečenja nema

Kurir 11.01.2016
GORNJI MILANOVAC - Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronadjen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja. Kombi je nestao ispred prodavnice na… »

Kobni Doskok: Novosađanin tužio Grad jer igrajući košarku povredio penis

Kurir 11.01.2016
NOVI SAD - Grad Novi Sad je nedavno tužio jedan Novosađanin jer je prilikom igranja košarke povredio penis. U tužbenom zahtevu ovaj građanin traži 270.000 dinara plus zateznu kamatu za pretrpljene fizičke bolove, strah i duševne bolove zbog… »

Doček Nove Godine U Novom Sadu: Nastupaju Goran Bregović, Garavi sokak...

Kurir 11.01.2016
NOVI SAD - Novosađani, kao i mnogobrojni gosti iz zemlje i inostranstva koji su najavili svoj dolazak u Novi Sad, imaće priliku da po četvrti put prisustvuju spektakularnom dočeku Nove godine koja se obeležava prema Julijanskom kalendaru. Pravoslavna… »

Zamućeni Izvori: Voda u Svrljigu nije za piće

Kurir 11.01.2016
Zbog naglog topljenja snega i zamućenja izvora, voda u Svrljigu nije za piće. 2.000 korisnika, odnosno više od 8.000 stanovnika vodu trenutno može da koristi samo u tehničke svrhe, potvrđeno je iz JKSP Svrljig. Oba izvorišta vode su zamućena, a… »

Čitalac Kurira Javlja: Vatrogasno vozilo zaglavljeno u centru Negotina

Kurir 11.01.2016
NEGOTIN - Čitalac Kurira iz Negotina uslikao je danas oko 11.30 sati zaglavljeno vatrogasno vozilo u centru Negotina. On je naveo da vatrogasno vozilo nije moglo 10 minuta da mrdne u Ulici Vojvode Mišića, kao ni da prođe kroz ulicu Stanka Paunovića… »

Trovanje U Kraljevu: Ubacio im roze prah u dvorište, ubijeno 11 pasa

Kurir 11.01.2016
KRALJEVO - U ataru domaćinstva Rade Stanimirović iz sela Samaila kod Kraljeva, nepoznati počinilac otrovao je 8. januara sve pse o kojima se ova porodica brinula. Jedanaest pasa je uginulo, a veterinari pokušavaju da spasu još nekoliko njih koji su u… »

Zaštitite Divlje Ptice: Ima li kraja trovanju belorepana i mišara kod Apatina?

Kurir 11.01.2016
APATIN - Aktivista Društva za zaštitu i proučavnje ptica Srbije (DZPPS)Nenad Spremo pronašao je u ataru Ribareva, kod Apatina, odraslog orla belorepana koji nije mogao da leti, niti da se pomera. "To su simptomi koji upućuju na trovanje divlje ptice… »

Lopovi za praznike pokrali prasiće, toalet-papir i cipele!

Kurir 11.01.2016
Poslednjih dana decembra i prvih dana januara prevaranti su u Leskovcu i Vranju iz domaćinstava odnosili šta su stigli - od stoke, šampona i sapuna do suvog mesa i kosačica. LESKOVAC - Kao da je tajfun prošao kroz kuću. Lopovi su odneli sve. Čak i… »

Zaječar: Vlast ukinula besplatne vrtiće

Kurir 11.01.2016
ZAJEČAR - Prva odluka gradskih čelnika u Zaječaru u 2016. godini je da se ukine ranije doneta odluka o besplatnim vrtićima. Roditelji dvoje dece sada moraju da izdvoje i više od dve mesečne zarade godišnje za boravak mališana u vrtićima. Direktan… »