Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 11.01.2016

Rašić: Saradnja sa Bouvijem ostvarenje dečačkog sna

N1 Info 11.01.2016
Rok-fotograf Brajan Rašić kaže da je imao privilegiju da radi sa Dejvidom Bouvijem, da je na to ponosan i da je saradnja sa Bouvijem bila ostvarenje njegovog dečačkog sna. "Bouvi je za mene kao ostvarenje dečačkog sna. Od ploča kad sam bio mali pa… »

Šon Pen ne žali zbog intervjua sa El Čapom

N1 Info 11.01.2016
Glumac Šon Pen izjavio je da ne žali zbog intervjua sa narko bosom Hoakinom El Čapom Gusmanom, tokom tajne posete Meksiku u oktobru, koji je doveo do njegovog hapšenja. Na pitanje AP-a o fotografijama koje su danas objavili meskički mediji a na… »

Napravite sami čokoladni sjaj za usne

N1 Info 11.01.2016
Prirodna kozmetika poseduje mnoge prednosti, pruža sigurnost u kvalitet gotovog proizvoda. Zato, evo kako da naravite sami sjaj za usne. Ne samo zato što ćete dati vašim usnama najviši nivo zaštite već nećete imati onaj neprijatan osećaj… »

Katar zabranio film “Dankinja” jer smatraju da je izopačen

N1 Info 11.01.2016
Ocenjen kao previše razvratan, film "Dankinja" sa Oskarovcem Edijem Redmejnom u glavnoj ulozi, povučen je iz bioskopskih dvorana u Kataru. Odluka da se film Toma Hupera, o životu prve transrodne osobe, skine sa repertoara doneta je nakon što se… »

Znate li tajnu kravice koju svi prepoznajete?

N1 Info 11.01.2016
Gotovo da nije postojala kuća u bivšoj Jugoslaviji koja nije imala bar jednu posudu ili šoljicu sa popularnom "Kravicom". Međutim, mlađe generacije ne znaju ni dan danas što "kravica" simbolizuje a pitanje je koliko su i stariji svesni kako je… »

Voz koji saobraća samo zbog jedne gimnazijalke

N1 Info 11.01.2016
Japan pridaje veliki značaj obrazovanju i smatra da svako treba da ima pravo na školovanje, pa je tako, iako potpuno nerentabilna, jedna železnička stanica ostala otvorena samo zbog jedne gimnazijalke. Stanica Kami-širataki na severnojapanskom ostrvu… »

Mićko: Tadića nisam imitirao jer je bio marketinška ljuštura

N1 Info 11.01.2016
Komičar Dragoljub Ljubičić Mićko rekao je, gostujući u emisiji “Tri tačke” Ivane Zarić na televiziji N1, da nikada nije "skidao" političare, već da su se oni sami nametali svojim prevelikim eksponiranjem u medijima. Mićko veruje da humor… »

Reakcije na Bouvijevu smrt: Njegova smo deca

N1 Info 11.01.2016
Rok-bend "Roling stouns", pop-grupa "Pet šop bojs", Igi Pop, Piter Gebrijel, Kanje Vest i mnogi umetnici, političari i javne ličnosti odali su počast preminulom muzičaru Dejvidu Bouviju, a njegovi fanovi ostavljaju cveće u muzičarevom rodnom kraju… »

Slavni intervju Dejvida Bouvija za Veniti fer

N1 Info 11.01.2016
Nakon šokantne vesti o smrti muzičke legende Dejvida Bouvija donosimo jedan od njegovih najpoznatijih i najprenošenijih intervjua koji je dao Veniti feru 1998. Zašto je baš ovaj intervju toliko poznat? Kada je bio tinejdžer poznati francuski pisac… »

Goran Bregović u Novom Sadu za srpsku Novu godinu

N1 Info 11.01.2016
Goran Bregović sa svojim orkestrom nastupiće na Trgu slobode u Novom Sadu za doček Nove godine po julijanskom kalendaru, najavila je savetnica gradonačelnika Nada Kobac. Javni doček srpske Nove godine organizovali su i gradovi u Pomoravlju, a tamo… »