Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Telo vozača kamiona izvučeno iz Save

Politika 11.01.2016
Telo vozača Gorana B. (40) koji je posle saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu iz kabine kamiona pao u Savu, pronađeno je u reci oko 14 časova. Telo su iz vode izvukli ronioci koji su više od tri sata pretraživali deo reke u koji je pala… »

Kako su uhapšeni Mašini otmičari

Politika 11.01.2016
Na suđenju optuženim državljanima Francuske svedočili očevici otmice i policajac koji je učestvovao u hapšenju počinilaca. U nastavku suđenja Francuzima optuženim za otmicu devojčice Maše P, 13. marta prošle godine u Beogradu, sudsko veće… »

Optužnica za mučenje civila u Konjicu 1993.

Politika 11.01.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv pripadnika 4. bataljona vojne policije Armije BiH Edhema Žilića za nečovečno postupanje nad zarobljenim civilima srpske i hrvatske nacionalnosti u prostorijama sportske hale „Musala”, u… »

RTS: Maloletnik ubio jednog dečaka i ranio drugog

Politika 11.01.2016
Maloletnik (17) iz Vršca nožem je napao dvojicu petnaestogodišnjaka i tom prilikom jednog od njih ubio, a drugog ranio, javio je danas RTS.Kako je prenela televizija, incident se dogodio u Vršcu oko tri sata posle ponoći. Ranjeni dečak je smeten u… »

MUP: Poginuo radnik u rudniku Kolubara

Politika 11.01.2016
Tridesetogodišnji radnik poginuo je jutros na kopovima u rudniku Kolubara, kada ga prilikom izvođenja radova na visokonaponskom kablu došlo do strujnog udara, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu da je do nesreće došlo jutros u 04.45… »

Kad policija izbegava nezgodna pitanja

Politika 11.01.2016
U poslednjih šest meseci nije nam odgovoreno na najmanje 30 zahteva. „Istraga je u toku, ne možemo da dajemo više detalja”... samo su neki od izgovora. Novinari koji policiji postave „nezgodna” pitanja, najčešće ostaju bez odgovora… »