Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 11.01.2016

Preti nam klimatska apokalipsa

Pravda 11.01.2016
Neuobičajeno topao decembar u Evropi, pa „hladan snežni tuš“ minule nedelje, tornada u SAD, pljuskovi koji su izazvali poplave u Velikoj Britaniji, „debeo“ minus u Poljskoj, kolebanja temperature tokom prošle sedmice, a naročito informacije… »

Vazdušasti omlet iz rerne: Probajte, postaće vam omiljeno jelo! (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Probajte i videćete – prosto se topi u ustima, a sadrži samo 118 kalorija na 100 grama. Sastojci: 6 jaja 300 ml mleka pola kašičice soli Priprema: 1. U vanglu sipajte jaja, mleko i so, pa dobro sjedinite žicom za mućenje. 2. Kad ste dobili… »

Grad Šabac uštedeo 71,5 miliona dinara

Pravda 11.01.2016
Zajedničkim javnim nabavkama Grad Šabac je tokom prošle godine uštedeo 71,5 miliona dinara. Sprovedeno je osam javnih nabavki, a preduzeća, ustanove i škole najviše su bili zainteresovani za zajedničke nabavke električne energije, sredstava za… »

Pogledajte kako se Rogozin provodi u Srbiji (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Potpredsednik vlade RF je juče, 10. januara, stigao u Beograd, gde će učestvovati na zasedanju rusko-srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučnotehničku saradnju. On je juče prisustvovao treningu srpskih specijalnih jedinica,… »

Vedrana Rudan: Amerika je najveće zlo u ljudskoj istoriji, otrovala je celu Srbiju uranijumom!

Pravda 11.01.2016
Danima od prijatelja dobivam mejl koji je “važan” i koga moram “slati dalje”. Dogodilo se nešto strašno, misle svi koji mi pišu. Monsanto, zloglasna američka tvrtka koja je ujedno i jedan od najvećih svjetskih proizvođača GMO proizvoda… »

Rogozin u Beogradu ili da li je Srbiji samo oružje dovoljno?

Pravda 11.01.2016
Teško je graditi dobrosusedske odnose kada jedna strana to ne želi. Zato je Vlada Srbije sve vreme na velikim mukama, izložena čestim i oštrim provokacijama, što u vidu konkretnih ekonomskih poteza, što u vidu nediplomatskih izjava koje dostižu… »

HRVATI U NATO PODIGLI UZBUNU: Novo srpsko oružje na Dunavu! (FOTO)

Pravda 11.01.2016
Jugoimport-SDPR proizveo novi patrolni čamac opremljen topom, raketnim bacačima i mitraljezima! Ovaj ‘vodeni tenk’ ima maksimalnu brzinu od neverovatnih 100 km/č… Hrvatska podigla uzbunu u NATO paktu, tvrdi da će Srbi postati gospodari Dunava.… »

Lozanka Radoičić: Žrtvama se niko ne odaziva

Pravda 11.01.2016
Bez obzira na okolnosti, surovost ili tragediju, žrtve su izgleda Srbima jedini višak. O njima se ne govori, njih se ne sećamo, čak ih nekako razvejavamo niz vetar. A onda dođe vreme, kakvo je i došlo, da njihove ubice priznajemo za… »