Izvor: Pravda/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Težak Sudar Teretnih Vozila: Vozač završio u Savi, u toku akcija spasavanja (VIDEO)

Pravda 11.01.2016
Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu danas je dogodio se direktan sudar kamiona, a jedan od vozača je od siline sudara završio je u reci. U toku je akcija spasavanja vozača. Dva teretna vozila direktno su se sudarila oko 10:30 na Ostružničkom… »

OPLjAČKANA SRPSKA CRKVA NA KIM: Polomili prozor, ušli i odneli pare!

Pravda 11.01.2016
GRAČANICA – Nepoznati počinioci obili su crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Član crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 časova primetio da je prozor crkve Sv. Dimitrija polomljen… »

22 MILIONA ŠTETE: Optužnica protiv bivšeg predsednik Privredne komore Beograda

Pravda 11.01.2016
BEOGRAD – Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio tu komoru, rečeno je danas Tanjugu u tom tužilaštvu. Optuženi pored… »

STRAVIČAN OKRŠAJ MALOLETNIKA: U Vršcu zaklan dečak, njegov drugar izboden nožem!

Pravda 11.01.2016
VRŠAC – Sedamnaestogodišnji dečak je nakon sukoba u ulici Dimitrija Tucovića u Vršcu nožem ubio šesnaestogodišnjaka, a njegovog druga ranio u stomak. Ubistvo se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka posle ponoći. Maloletnik P. N.(17)… »

Novi hit roman Nore Roberts

Pravda 11.01.2016
Lepa vest za sve ljubitelje dela Nore Roberts. Novi hit roman „Drska čednost“ pojavio se na našem tržištu u izdanju Vulkana. Neke vrline baš i ne stoje na čvrstim nogama. Vrelina leta na ulicama Vašingtona nije ništa u poređenju sa usijanim… »