Izvor: Ritam grada Kg/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Protest „Novinari ne kleče“ danas i u Kragujevcu

Ritam grada Kg 11.01.2016
Medijski radnici okupiće se danas, od 19 sati, u 13 gradova Srbije, na protestu pod nazivom „Novinari ne kleče/predsedniče vlade, ko je ministar odbrane, sa zahtevom za smenu ministra odbrane Bratislava Gašića zbog seksističke uvrede upućene… »

Aerodrom dobija mikro tržnicu „Sava“

Ritam grada Kg 11.01.2016
Naselje Aerodorom u 2016. godini dobiće mikro tržnicu „Sava“, koja će nalaziti na uglu Svetogorske i Atinske ulice. Prema najavama investitora gradnja kreće 1. marta, a otvaranje je zakazano za 1. septembar 2016. Na zvaničnom sajtu Sava Bulding-a… »

Urošević odbio zahtev za sednicu Skupštine po hitnom postupku

Ritam grada Kg 11.01.2016
Odborničke grupe „Zajedno za Šumadiju“ i „Demokratska stranka“ uputile su danas predsedniku Skupštine grada Kragujevca, Milanu Uroševiću, zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta po hitnom postupku na kojoj bi se razmatrao predlog… »

Sutra bez struje i deo centra

Ritam grada Kg 11.01.2016
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Vladimira Bulatovića Viba, Milenka Jovanovića, Radonje… »

Održana sednica Gradskog veća

Ritam grada Kg 11.01.2016
Gradsko veće je na danas održanoj sednici usvojilo Predlog odluke o načinu utvrđivanja obaveza i uslova za sprovođenje postupaka javnih nabavki koje se odnose na održavanje javne rasvete i isporuku električne energije na seoskom i gradskom… »

Klačar: Bezbednost za vreme praznika u Kragujevcu – zadovoljavajuća

Ritam grada Kg 11.01.2016
Stanje bezbednosti na području Kragujevca, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika bilo je stabilno i zadovoljavajuće, ocenio je Miroslav Klačar pomoćnik gradonačelnika za razvoj sistema od zaštite protiv elementarnih nepogoda. Prema… »

Božićni koncert i izložba FILUM-a

Ritam grada Kg 11.01.2016
Četvrtu godinu zaredom, Univerzitet u Kragujevcu organizuje Božićni koncert svojih profesora i studenata, danas od 18 sati, u Univerzitetskoj galeriji. Ove godine, po prvi put biće otvorena i Božićna izložba radova nastavnika i saradnika… »