Izvor: RT Kragujevac/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Održana sednica Gradskog veća

RT Kragujevac 11.01.2016
Gradsko veće je na danas održanoj sednici usvojilo Predlog odluke o načinu utvrđivanja obaveza i uslova za sprovođenje postupaka javnih nabavki koje se odnose na održavanje javne rasvete i isporuku električne energije na seoskom i gradskom… »

U Kragujevcu još nema gripa

RT Kragujevac 11.01.2016
U Kragujevcu još uvek nema virusa gripa, mada su poslednjih desetak dana, kod građana uočene prehlade sa simptomima infekcije gornjih disajnih puteva. Tegobe slične gripu nisu opasne i mogu se uspešno izlečiti u kućnim uslovima, kažu doktori Doma… »

Topola: Ulaganje u puteve i vodotokove

RT Kragujevac 11.01.2016
U opštini Topola iz budžeta za 2016. godinu Direkciji za izgradnju opredeljeno je 135 miliona dinara. Najviše sredstava biće izdvojeno za putnu infrastrukturu i za vodoprivredne radove. Tokom prošle godine u opštini Topola urađeni su značajni… »

Bezbednost za vreme praznika zadovoljavajuća

RT Kragujevac 11.01.2016
Stanje bezbednosti na području Kragujevca, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika bilo je stabilno i zadovoljavajuće, ocenio je Miroslav Klačar pomoćnik gradonačelnika za razvoj sistema od zaštite protiv elementarnih nepogoda. Prema… »

Investicija vredna 5 miliona evra

RT Kragujevac 11.01.2016
Grad Kragujevac raspisao je tender za projektanta idejnog rešenja nove Autobuske stanice, čija će izgradnja početi u 2017. godini između dva kružna toka na ulazu u grad iz pravca Batočine. Vrednost investicije je pet miliona evra, a novac je… »