Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Sudar kamiona, ronioci pronašli telo vozača

RTS 11.01.2016
Dva kamiona direktno su se sudarila oko 10.30 na Ostružničkom mostu, pri čemu je kabina sa vozačem jednog teretnog vozila upala u reku Savu. Ronioci Žandarmerije su pronašli telo vozača, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Nesreća se dogodila na… »

Obijena Crkva Svetog Dimitrija u Sušici

RTS 11.01.2016
Nepoznati počinioci su obili Crkvu Svetog Dimitrija u Sušici i odneli kutiju sa novcem u kojoj se prikuplja prilog za crkvu. Član crkvenog odbora Nenad Krstić je danas oko 13 časova primetio da je prozor Crkve Sv. Dimitrija polomljen i da je odneta… »

Devet povređenih u sudaru autobusa i automobila

RTS 11.01.2016
U Nemanjinoj ulici u Beogradu došlo je do sudara autobusa GSP-a i dva automobila. Najmanje devet povređenih putnika je prevezeno u Urgentni centar, rečeno je Internet portalu RTS-a u MUP-u. Do nesreće je došlo oko 11 časova, a u njoj su učestvovali… »

Optužnica protiv bivšeg direktora PKB-a

RTS 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio komoru. Milan Janković se, zajedno sa svojom saradnicom Ivanom Zeljković, Veselinom… »

Očevici svedočili na suđenju za otmicu devojčice Maše

RTS 11.01.2016
Očevici otmice male Maše u martu prošle godine u Beogradu i saobraćajni policijac svedočili su na suđenju protiv troje francuskih državljana, optuženih da su majci iz ruku oteli dvogodišnju devojčicu i pokušali da pobegnu iz zemlje, ali su u… »

Sve teže posledice vršnjačkog nasilja

RTS 11.01.2016
Novo vršnjačko nasilje, ponovo sa najtežom posledicom. U Vršcu je ubijen 15-godišnji dečak, a drugi je teško ranjen i to od dve godine starijeg maloletnika. Povređeni dečak se oporavlja i u stabilnom je stanju, dok je 17-godišnjaku određen… »

Zamenik tužioca uhapšen zbog porodičnog nasilja

RTS 11.01.2016
Policija uhapsila zamenika osnovnog javnog tužioca D. Đ. (56) iz okoline Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU Leskovac. D. Đ. se tereti da je u proteklih mesec dana suprugu psihički maltretirao na… »

Pronađen kombi iz kojeg je ukradeno pečenje

RTS 11.01.2016
Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu, pronađen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja. Vozilo je nestalo ispred prodavnice na Zelenom vencu… »