Izvor: Studio B arhiva vesti 11.01.2016

Hrvatska: Grupa izbeglica iskočila iz voza »

Studio B 11.01.2016
Oko dvadeset izbeglica iskočilo je jutros iz voza koji ih je prevozio ka Slavonskom Brodu, ali su brzom intervencijom policije uhvaćeni i usmereni u tranzitni centar. Incident u kome je 20 izbeglica iskočilo iz voza, dogodio se oko 8.30 sati… »

Političari, muzičari i fanovi odaju pocast Dejvidu Bouviju »

Studio B 11.01.2016
Političari, muzičari i fanovi iz svih krajeva sveta, pa i šire, od Vatikana do Međunardne svemirske stanice, odaju danas počast Dejvidu Bouviju. Većina se oglasila putem Tvitera, ističući Bouvijevu konstantnu inovativnost u muzici i deleći svoja… »

Voda u Obrenovcu ispravna za piće »

Studio B 11.01.2016
Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević i gradski menadžer Goran Vesić obišli su danas fabriku za preradu vode „Zabrežje" u Obrenovcu, povodom visoke koncentracije amonijaka u slivu Kolubare. Nikodijević je istakao da su gradska i… »

Devet povređenih u sudaru autobusa i automobila »

Studio B 11.01.2016
U sudaru autobusa GSP-a i dva automobila u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je obustavljen u smeru ka Slaviji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, do udesa je došlo oko 10.50 kod Nemanjine 11 u… »

Na misi za Josipa Broza Tita stotinak ljudi »

Studio B 11.01.2016
U crkvi Svetog Marka Evanđeliste, u centru Zagreba, sinoć je održana misa za dušu "sluge Božjeg" Josipa Brza Tita, kojoj je prisustvovalo stotinak ljudi. Objava na Fejsbuk stranici o održavanju ovog događaja izazvala je velike polemike na… »

Nova optužnica za logor "Musala" »

Studio B 11.01.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je danas optužnicu protiv pripadnika 4. bataljona vojne policije Armije BiH Edhema Žilića za nečovečno postupanje nad zarobljenim civilima srpske i hrvatske nacionalnosti u prostorijama sportske hale "Musala"… »

Počela podela vaučera za besplatnu školu plivanja »

Studio B 11.01.2016
Sekretarijat za sport i omladinu otpočeo je danas podelu vaučera sa kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta, koja je organizovana u okviru besplatnih programa za učenike Gradski… »

Potrošači na grejnim područjima Mirijevo i Dunav do sutra bez grejanja »

Studio B 11.01.2016
Pojedini potrošači na grejnim područjima Mirjevo i Dunav će u popodnevnim i večernjim satima biti bez grejanja zbog sanacije kvara na delu magistralnog toplovoda toplane „Mirjevo", saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane". Bez grejanja će… »

Pukla cev na Starom gradu »

Studio B 11.01.2016
Stanari Ulice Đure Daničića kao i u Šafarikovoj ulici danas su bez vode do 15 sati zbog pucanja vodovodne cevi. Cev je pukla u Ulici Đure Daničića i trenutno se radi na sanaciji. Zbog istog kvara zatvorena je i voda u Šafarikovoj ulici 30 minuta… »

Stefanović dao izjavu u vezi krivične prijave »

Studio B 11.01.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je nadležnim organima dao izjavu povodom krivične prijave koja je protiv njega podignuta zbog navodnog policijskog praćenja novinarke jednog lista. Stefanović je ocenio da se sve u vezi… »