Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 11.01.2016

Voda u Obrenovcu ispravna za piće »

Studio B 11.01.2016
Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević i gradski menadžer Goran Vesić obišli su danas fabriku za preradu vode „Zabrežje" u Obrenovcu, povodom visoke koncentracije amonijaka u slivu Kolubare. Nikodijević je istakao da su gradska i… »

Devet povređenih u sudaru autobusa i automobila »

Studio B 11.01.2016
U sudaru autobusa GSP-a i dva automobila u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je obustavljen u smeru ka Slaviji. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, do udesa je došlo oko 10.50 kod Nemanjine 11 u… »

Počela podela vaučera za besplatnu školu plivanja »

Studio B 11.01.2016
Sekretarijat za sport i omladinu otpočeo je danas podelu vaučera sa kojima se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta, koja je organizovana u okviru besplatnih programa za učenike Gradski… »

Potrošači na grejnim područjima Mirijevo i Dunav do sutra bez grejanja »

Studio B 11.01.2016
Pojedini potrošači na grejnim područjima Mirjevo i Dunav će u popodnevnim i večernjim satima biti bez grejanja zbog sanacije kvara na delu magistralnog toplovoda toplane „Mirjevo", saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane". Bez grejanja će… »

Pukla cev na Starom gradu »

Studio B 11.01.2016
Stanari Ulice Đure Daničića kao i u Šafarikovoj ulici danas su bez vode do 15 sati zbog pucanja vodovodne cevi. Cev je pukla u Ulici Đure Daničića i trenutno se radi na sanaciji. Zbog istog kvara zatvorena je i voda u Šafarikovoj ulici 30 minuta… »

Projekat podrške i pomoći Romima obuhvatio 40 porodica »

Studio B 11.01.2016
Centar za razvoj i brigu o građanima - CERIB realizovao je projekat „Kancelarija za podršku i pomoć Romima", koji obuhvata 40 porodica sa više od 220 članova iz neformalnih nehigijenskih naselja na teritoriji Novog Beograda, Zemuna i Surčina. -… »

Zatvaranje saobraćaja zbog radova »

Studio B 11.01.2016
Zatvaranje saobraćaja na Dobanovačkom i Vojnom putu i u Ulici Zire Adamovića. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda izvodiće radove od danas do početka marta na tri lokacije, zbog čega će doći do posebne organizacije i… »

Proslava pravoslavne Nove godine na Trgu bajki »

Studio B 11.01.2016
Proslava pravoslavne Nove godine u Beogradu bice organizovana u sredu, 13. januara, na Trgu bajki, a celodnevni program bice posvecen mališanima. Kako je najavila Gradska uprava, u kućici ispred Ustanove kulture "Vuk Karadžić" u podne biće održana… »