Izvor: Studio B/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Pronađeno telo vozača kamiona koji je upao u Savu »

Studio B 11.01.2016
Ronioci Žandarmerije našli su vozača kamiona koji je posle saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu upao u Savu. Sudar se dogodio na Ostružničkom mostu, u smeru ka Šidu. "Pronađeno je telo", rečeno Tanjugu u MUP-u. Potraga je trajala… »

Optužnica protiv bivšeg direktora PKB-a »

Studio B 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio komoru. Milan Janković se, zajedno sa svojom saradnicom Ivanom Zeljković, Veselinom… »

Pronadjen kombi iz Gornjeg Milanovca, pečenja nema »

Studio B 11.01.2016
Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronadjen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja, saznaje danas agencija Beta. Kombi je nestao ispred… »

Tragedija u Vršcu, maloletnik ubio dečaka »

Studio B 11.01.2016
Maloletnik (17) je nožem napao dvojicu petnaestogodišnjaka u Vršcu, a jednog od njih je ubio. Do incidenta je došlo oko tri sata posle ponoći kada je mladić, koji je od ranije poznat policiji, ubio jednog dečaka a drugog je ranio u predelu… »

Poginuo radnik u Kolubari »

Studio B 11.01.2016
Tridesetogodišnji radnik poginuo je jutros na kopovima u rudniku Kolubara, kada ga prilikom izvođenja radova na visokonaponskom kablu došlo do strujnog udara, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu da je do nesreće došlo jutros u 04.45… »