Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 11.01.2016

Danas Će Sijati Sunce: Ne dajte da vas prevari. Duvaće jak vetar, a uveče stiže prava zima

Telegraf 11.01.2016
Temperatura će do petka biti u postepenom padu, ali i dalje iznad prosečnih vrednosti, uz prolazno naoblačenje u četvrtak koje će mestimično usloviti kišu. U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno , toplo i vetrovito, u većini mesta sa dužim… »

Adrijana, Kleo, Sigal: Ovo su zvezde koje su dobile srpsko državljanstvo, DA LI SU GA ZASLUŽILE?

Telegraf 11.01.2016
Da put do ove privilegije ne vodi toliko preko konkretnih interesa Srbije, već statusa "zvezde", 2009. godine dokazala je i brazilska lepotica Adrijana Lima, za čiju ulogu u ovoj priči je bitnija njena nekadašnja titula supruge košarkaša Marka… »

Svrljig bez vode za piće zbog zamućenja u vodovodu!

Telegraf 11.01.2016
Svrljižane će snabdevati cisterna JKP Naisus iz Niša. Zbog zamućenja u svrljiškom vodovodu , izazvanog naglim otapanjem snega, voda u Svrljigu nije za piće već samo za tehničku upotrebu, saopštilo je danas Javno-komunalno stambeno preduzeće… »

Temperaturni Šok Preti Srbiji: Evo za koga su sve opasne nagle promene vremena

Telegraf 11.01.2016
Temperaturne dnevne oscilacija od 15 i 20 stepeni i zdravim osobama donose glavobolje, razdražljivost, nesanicu, uznemirenost, umor, nedostatak koncentracije. Nagla promena vremena iz hladnog u toplo ili obrnuto, loše utiče i na zdrave, a kamoli na… »

Srbin Tuži Grad Jer Je Povredio Penis: O ovom Novosađaninu bruji cela država!

Telegraf 11.01.2016
Mladić je nakon povrede na sportskom terenu podigao tužbu protiv Novog Sada jer je zbog straha od mogućih posledica pao u depresiju. U Novom Sadu se nedavno dogodila nesvakidašnja situacija, kada je jedan građanin tužio ovaj grad zbog povrede penisa… »

Zatvorena Fabrika Za Preradu Vode U Bariču: Kolaps zbog povećane koncentracije amonijaka!

Telegraf 11.01.2016
Stanovnici se trenutno snabdevaju vodom iz druge obrenovačke Fabrike za preradu vode Zabrežje, a samo tri sela nemaju vodu. Zbog povećane koncentracije amonijaka u Kolubari zatvorena je obrenovačka fabrika za preradu vode u Bariču, a prema rečima… »

KO NE PLATI KAZNU, NEMA VOZAČKE: Počinje da radi Registar neplaćenih novčanih kazni!

Telegraf 11.01.2016
Registar novčanih kazni je centralizovana elektronska baza podataka u kojoj se čuvaju sve neplaćene novčane kazne, troškovi postupka i drugi novčani iznosi koji su izrečeni pravosnažnom i izvršnom odlukom suda. Ovog januara, u rad će biti… »

Roditelji Sahranili Dete I Nastavili Dalje: Dečak (2) iz Sirije preminuo u Preševu

Telegraf 11.01.2016
Dečak je imao urođenu srčanu manu i Daunov sindrom, a preminuo je jutros oko četiri sata. U Preševu je preminulo dvogodišnje dete iz Sirije koje je putovalo sa roditeljima i širom porodicom. EKSTREMAN I KRVAV POTEZ IZBEGLICA: Zašivaju usta… »

Temperaturni Šok U Srbiji - ZA 7 DANA TEMPERATURE SKOČILE ZA 28 STEPENI! Evo do kada će trajati ovo LUDILO OD VREMENA

Telegraf 11.01.2016
Pravi temperaturni šok doživeli su i doživeće građani Srbije, jer će temperature za samo nedelju dana skočiti za neverovatnih 28 stepeni. Pravi temperaturni šok doživeli su i doživeće građani Srbije, jer će temperature za samo nedelju dana… »

Stiže Nam Moćno Naoružanje Iz Rusije: Putin u najkraćem roku Srbiji šalje dva raketna sistema S-300

Telegraf 11.01.2016
Isporuka moćnog raketnog oružja dogovorena je još prošle godine prilikom posete premijera Aleksandra Vučića Moskvi. Predsednik Rusije, Vladimir Putin spreman je da u najskorijem mogućem roku, Srbiji isporuči dva raketna sistema S-300 , na zahtev… »