Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Pronađeno Telo Vozača Kamiona: Epilog stravične nesreće kod Ostružničkog mosta (VIDEO)

Telegraf 11.01.2016
Rečna policija je posle kraćeg traganja pronašla njegovo telo u Savi. U čeonom sudaru dva kamiona kod mosta na Ostružnici stradao je vozač kamiona. Rečna policija je posle kraćeg traganja pronašla njegovo telo u Savi. IZVUČENA KABINA KAMIONA… »

Mrtav Pijan Drugu Rasparao Lice Flašom: Detalji užasnog zločina u Knez Selu

Telegraf 11.01.2016
Bio sam pijan i ne sećam se tačno šta se desilo. Mislio sam da će me N. I. napasti, pa sam ga flašom udarao dok ga nisam ubio - rekao je D. N. u policiji posle hapšenja. Nišlija D. N. (43) svirepo je ubio svog prijatelja N. I. (45) u Knez Selu tako… »

Izbo Sam Oca Jer Me Je Nervirao: Jeziva priča iza masakra u Aleksincu

Telegraf 11.01.2016
Na saslušanju u policiji, Aleksandar Marinković (19) iz aleksinačkog sela Glogovica rekao je da mu se sve smučilo i da je zamerio ocu što mu nije pružio ništa u životu, za zločin koji je počinio nije pokazivao ni trunku kajanja. Aleksandar… »

Teška Nesreća Na Ostružničkom Mostu: Sudar kamiona, jedan probio ogradu i sleteo u vodu!

Telegraf 11.01.2016
Do nesreće je došlo posle sudara dva kamiona, u smeru ka Šidu. Na mostu iznad reke Save kod Ostružnice došlo je do teške saobraćajne nesreće, kada je kamion probio zaštitnu ogradu. IZVUČENA KABINA KAMIONA, ALI NE I VOZAČ: Novi detalji… »

Devetoro Povređenih Ispred Vlade Srbije! Sudarili se autobus i dva automobila

Telegraf 11.01.2016
Sva povređena lica su bili putnici autobusa koji je učestvovao u sudaru. U teškom sudaru GSP autobusa, na liniji 83 i dva automobila koji se dogodio u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je… »

(Video) Spasavanje Vozača Kamiona Iz Reke: Drama posle sudara na Ostružničkom mostu!

Telegraf 11.01.2016
Sudbina vozača, koji je upravljao kamionom i sleteo u reku, još je nepoznata. U toku je akcija spasavanja vozača kamiona, koji je posle direktnog sudara sa drugim kamionom , sleteo u Savu kod Ostružničkog mosta . Sudbina vozača je još nepoznata. … »

Izvučena Kabina Kamiona, Ali Ne I Vozač: Novi detalji karambola kod Ostružnice

Telegraf 11.01.2016
Kako javlja naš reporter s lica mesta, pripadnici spasilačkih ekipa su pokušali da pronađu vozača, ali još uvek bezuspešno. Prilikom izvlačenja kabine kamiona koji je nakon direktnog sudara s drugim kamionom kod Ostružničkog mosta, sleteo u… »

Horor U Vršcu: Maloletnik nožem preklao mladića, drugog izbo!

Telegraf 11.01.2016
Maloletnik P. N. (17) je izvadio nož i dve godine mlađeg dečaka V. S. nasmrt preklao, dok je drugog mladića M. V. izbo nožem i on je prebačen u bolnicu. Sat vremena iza ponoći u noći između nedelje i ponedeljka, u Ulici Dimitrija Tucovića u… »

Jeziva Otmica U Beogradu: Prvo je BRUTALNO PRETUKAO ženu zatim joj je OTEO troje dece i odveo ih u Tursku!

Telegraf 11.01.2016
Beograđanka S. B. (38) tvrdi da joj je bivši muž, E. J. (45) Kurd, bukvalno oteo troje male dece i odveo ih u Tursku. Beograđanka S. B. (38) tvrdi da joj je bivši muž, E. J. (45) Kurd, bukvalno oteo troje male dece i odveo ih u Tursku , a kako kaže… »