Izvor: Tračara arhiva vesti 11.01.2016

Preminuo David Bowie

Tračara 11.01.2016
Legendarni muzičar David Bowie preminuo je jutros u 69. godini. “David Bowie preminuo je u miru, okružen porodicom, nakon hrabre bitke sa rakom, duge 18 meseci,” izjavio je njegov portparol. Bowie tek što je proslavio 69. rođendan, objavio album… »

Slađa iz Parova pati od opake bolesti: Doktori zabrinuti, pevačica ne prestaje da povraća!

Tračara 11.01.2016
Učesnica Parova Slađana Petrušić ne prestaje da jede i povraća, zbog čega su organizatori vrlo zabrinuti. Slađa je otkrila organizatorima da boluje od bulimije, iako je, pre ulaska, tvrdila se izlečila. Ona je objasnila doktorima kako dugo nije… »

Pogledajte dobitnike 73. Zlatnog globusa

Tračara 11.01.2016
Završena je 73. dodela nagrade Zlatni Globus koja se dodeljuje najboljim filmovima i serijama po izboru akreditovanih stranih novinara koji prate filmsku i televizijsku industriju SAD. Zlatni globus za najboljeg glumca u drami dobio je holivudski… »

Vesna Rivas obećala: Spavaću sa Zmajem pred kamerama, sve će da puca! (Video)

Tračara 11.01.2016
Vesna Rivas je nedavno otkrila šta planira da uradi sa novopečenim suprugom Zmajem od Šipova, pred kamerama Happy televizije. “Rešila sam da napravim spektakl za gledaoce”, najavila je pevačica. “Imaću seks sa Zmajem pred kamerama. Nek se… »

Mamin sin: Željko odustao od prosidbe zbog majke!

Tračara 11.01.2016
Kada je čuo da ga se majka odrekla zato što je hteo da zaprosi Ružicu Veljković, Željko Stojanović se uplašio da ne ostane bez majčine podrške, te je brzinom svetlosti rešio da odustane od prosidbe. Željko je bio toliko zabrinut da je zatražio… »

Nekada je bila mali, slatki anđeo, a onda je postala skandal majstor

Tračara 11.01.2016
Bogata naslednica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju sebe iz školskih dana. Ona je pohađala školu Buckley u Los Anđelesu, ali je često menjala škole, pre nego što se preselila na Istočnu obalu. Neko vreme je čak provela i u školi za… »

Crveni tepih: Zlatni globus

Tračara 11.01.2016
Sinoć je na Bevrli Hilsu sve sijalo od holivudskog glamura. Crvenim tepihom 73. dodele nagrada Zlatni globus su prošetale neke od najvećih zvezda sadašnjice, kao što su Jennifer Lopez, Will Smith, Eva Longoria, Lady Gaga, Melissa McCarthy, Emilia… »

Šokantno: Zmaj zbog Vesne polomio karlicu majstoru karatea iz Švajcarske! (Video)

Tračara 11.01.2016
Zmaj od Šipova polomio je karlicu majstoru karatea Ratku Dimovskom iz Švajcarske! Ratko je zadobio prelom tokom tuče sa Zmajem koja se dogodila Parovima. Dimovski je dobio zadatak da pokaže svoje borilačko umeće nad Zmajem od Šipova, ali ga je… »

Jezivo: Konačno objavljen snimak kako je Jelena Golubović pretučena u Parovima

Tračara 11.01.2016
Rediteljka Jelena Golubović je bila brutalno pretučena od strane Slađane Petrušić u Parovima, a sad za to postoji i video dokaz. Iako je produkcija pomenutog rijalitija pokušala da sve to sakrije, video je procureo u javnost. Na njemu se jasno vidi… »

Oko za oko, zub za zub: Pijana modelsica čupa Kalača

Tračara 11.01.2016
Pijana modelsica Ružica Veljković je poprilično burno i agresivno reagovala na poljubac Čupa Kalača. Naime, u Parove je stigla živa muzika i svi su se opustili. Čupo je prišao Ružici i poljubio je u obraz, ali njoj se to nije nimalo svidelo… »