Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 11.01.2016

Porošenko: Ukrajina može bez ruskog gasa

Večernje novosti 11.01.2016
Rusija nam je objavila trgovinski rat, ali mi možemo bez ruskog gasa. Naši prerađivači se mogu okrenuti novim tržištima, izjavio je ukrajinski predsednik Petro Porošenko. Ukrajina može bez ruskog gasa, izjavio je danas ukrajinski predsednik Petro… »

Protest akcionara BIP-a,Ministarstvo:Pitajte bivše šefove

Večernje novosti 11.01.2016
Pred kapijama BIP-a okupili su se bivši radnici i akcionari tražeći da se okonča stečajni postupak tog preduzeća. Ministarstvo privrede odgovara da pitanja u bezi sa gubicima treba da postave tadašnjem rukovodstvu. Bivši radnici i akcionari… »

Srbija odlična destinacija za kineske investicije

Večernje novosti 11.01.2016
Srbija je odlična destinacija za investicije, a kineske kompanije znaju za povlašćeni položaj Srbije na brojnim svetskim tržištima, rečeno je na sastanku predsednika Tomislava Nikolića i čelnika kineske investicione grupe. BEOGRAD - Srbija je… »

Železnica bez čistačica?!

Večernje novosti 11.01.2016
"Infrastruktura Železnice Srbije" otkazala ugovor firmi koja održava zgrade železničkih stanica. SLUŽBENICE, mašinovođe i kontrolori moraće da zasuču rukave i očiste zgrade železničkih stanica po Srbiji ili bi one uskoro mogle ostati… »

Konačno počele prave zimske rasprodaje

Večernje novosti 11.01.2016
Za razliku od evropskih metropola, u srpskim gradovima tek odnedavno odeća i obuća može da se kupuje po sniženim cenama. Izlozi radnji oblepljeni natpisima o popustima od 30 do 50 odsto. Glavni talas polovinom januara. RASPRODAJE su tek startovale… »

Divlja gradnja bez naslednika

Večernje novosti 11.01.2016
Vlasnicima nelegalnih objekata koji ne mogu ni da se ozakone ni da se sruše prete kazne. Plaćaće veći porez. Neće moći da prodaju nekretninu. Država ih neće oduzimati. VLASNICI nelegalnih objekata koji ne budu hteli da ih legalizuju po novom… »