Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora beogradske Komore

Večernje novosti 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama ostetio tu komoru. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg… »

Nova optužnica za logor "Musala"

Večernje novosti 11.01.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je danas optužnicu protiv pripadnika 4. bataljona vojne policije Armije BiH Edhema Žilića za nečovečno postupanje nad zarobljenim civilima srpske i hrvatske nacionalnosti. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine… »

Leskovac: Uhapšen zbog psihičkog maltretiranja supruge

Večernje novosti 11.01.2016
Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu. Leskovačka policija uhapsila je danas D.Đ. (56) iz okoline tog grada zbog sumnje da je psihički maltretirao svoju suprugu. … »

PUCNjAVA U BOGATIĆU: Policajac ne progovara

Večernje novosti 10.01.2016
Više javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša Tadića (28), koji se tereti za krivično delo pokušaj ubistva. VIŠE javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv… »

TRAGEDIJA U TITELU Izazvao udes pa se ubio

Večernje novosti 10.01.2016
Tragedija kod Titela, S. J. (14) izvršio samoubistvo očevom lovačkom puškom. Pre nesreće uzeo automobil. Lakše povređen drug D. N. (15). MIRNO selo Gardinovci kod Titela, sa hiljadu i po duša, u rano nedeljno jutro potresla je strašna tragedija… »

Sin masakrirao oca

Večernje novosti 10.01.2016
U Glogovici kod Aleksinca Aleksandar Marinković (19) ubio oca Srđana (43). Izbo ga nožem 17 puta. Pre zločina pio na slavlju. JEZIVA porodična tragedija dogodila se u noći između subote i nedelje u selu Glogovica kod Aleksinca, kada je Aleksandar… »

Baba i deda se ugušili u snu

Večernje novosti 11.01.2016
Nesreća kod Negotina, supružnike Milevu i Slavka Stanojevića ubio dim iz “smederevca”. Imali problema sa čunkom. Beživotna tela pronašao unuk. SUPRUŽNICI Mileva (82) i Slavko Stanojević (83) iz Miloševa kod Negotina ugušili su se na… »

Od Biljane ni glasa 40 dana!

Večernje novosti 11.01.2016
Studentkinje iz Mataruške Banje Biljane Đorić nema ni posle 40 dana intenzivne potrage. KRALjEVO - Ni posle 40 dana intenzivne potrage još nije pronađena Biljana Đorić (19) iz Mataruške Banje kod Kraljeva, studentkinja Ekonomskog fakulteta u… »

NEVERICA U VALjEVU: Dileri na slobodi

Večernje novosti 10.01.2016
Dileri A. M. i B. Ć. koji su u centru Valjeva uhapšeni na Božić, braniće se sa slobode, jer im sudija za prethodni postupak ovdašnjeg Osnovnog suda nije odredio pritvor. DILERI A. M. i B. Ć., tridesetogodišnjaci koji su u centru Valjeva uhapšeni… »

EKSKLUZIVNO Kapetan Dragan: Pobediću Hrvatsku na sudu!

Večernje novosti 10.01.2016
Dragan Vasiljković, iz splitskog zatvora, posle podizanja optužnice, poručuje za „Novosti”: Ništa što mi se stavlja na teret nisam uradio i to ću dokazati pred sudom u Hrvatskoj. DOBRO sam i spreman za odbranu! Ništa od svega što mi se stavlja… »