Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 11.01.2016

K. Mitrovica: Preostalih 378 pripadnika Civilne zaštite potpisalo ugovore

Večernje novosti 11.01.2016
Kancelarija za KiM saopštila je da je su preostali pripadnici Civilne zaštite potpisali radne ugovore za angažovanje na severu KiM u privremenim institucijama Prištine. U Kosovskoj Mitrovici je preostalih 378 pripadnika Civilne zaštite danas… »

Bajatović sa 200.000 izbrisao krivicu

Večernje novosti 11.01.2016
Funkcioneri sve češće nagodbom izbegavaju strože sankcije za prikrivanje imovine. Pojedini rukovodioci prošli bez kazne posle dinarske uplate u humanitarne svrhe. DIREKTOR "Srbijagasa" Dušan Bajatović nagodio se s tužilaštvom i uplatio u… »

Priština: Vandali urinirali u srpskoj crkvi

Večernje novosti 10.01.2016
Grupa demonstranata tokom protesta albanske opozicije oskrnavila Hram Hrista Spasa u Prištini. Na snimku se vide i kosovski policajci koji ne sprečavaju huligane. Hram SPC mnogo puta do sada skrnavljen. GRUPA demonstranata, tokom protesta albanske… »

Obradović: Ne pravimo novi DOS

Večernje novosti 11.01.2016
Lider Dveri Boško Obradović o izborima, koalicijama, savezu sa Demokratskom strankom Srbije: Očekujemo i parlamentarne i predsedničke izbore. NE bi me iznenadilo da se zajedno sa pokrajinskim i lokalnim uskoro održe i vanredni republički, pa čak i… »

Špijunka: Maršićanina čeka retriver

Večernje novosti 11.01.2016
Funkcioneri DSS su poznati kao ljubitelji životinja, a jedan od njih je i nekadašnji šef parlamenta Dragan Maršićanin, koji se ponekad unervozi tokom sastanaka, jer ga čeka zlatni retriver. FUNKCIONERE DSS godinama bije glas da su veliki ljubitelji… »

POLEMIKE Borislav Komad: Krojači tuđih granica

Večernje novosti 11.01.2016
Na sve i svašta spremna je američka spoljna politika, pa i da preko noći prijatelje proglasi neprijateljima, a neprijatelje pretvori u prijatelje. NA sve i svašta spremna je američka spoljna politika, pa i da preko noći prijatelje proglasi… »

Spontani skupovi bez prijave

Večernje novosti 11.01.2016
Predlog novog zakona o javnom okupljanju usvojen na Vladi i upućen Skupštini. Demonstracije bez organizatora neće morati da se najave policiji. GRAĐANI će ubuduće moći da se spontano okupljaju na javnim mestima kako bi iskazali stav ili reakciju na… »

Komentar: Vandali

Večernje novosti 11.01.2016
Ceo svet osuđuje vandalski hod džihadista Islamske države, pred kojima pada sve što ne čini njihovu veru i kulturu. Isti princip u kosovskom kalifatu, međutim, ne smeta nikome u Briselu ili Vašingtonu. ALBANCI koji su u subotu mokrili po zidovima… »

Božović: SNS zloupotrebljava i skupštinske službe

Večernje novosti 11.01.2016
Poslanik DS Balša Božović upozorio da SNS zlooupotrebljava i službe Skupštine koja je odbila da dostavi tužbu poslaniku te partije Aleksandru Jovičiću. KAKO je moguće da da poslanicima Srpske napredne stranke ne mogu da se dostave tužbe na… »